2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی ازم سرتره🥲💔

1881 بازدید | 75 پست

اگاهی اوقات به روم میارن که شوهرت خیلی ازت سرتره

مادرشوهرم تیکه میندازه 

من زشت نیستم ولی واقعا دیگه احساس زشتی دارم

تفاوت قدیمون خیلی زیاده و تو ذوق میزنه 

من ۱۵۵

شوهرم ۱۹۸

شوهرم ورزشکار و هیکلی 

ولی من هیچی حالم دیگه داره بهم میخوره دیگه نمیتونم‌برم بیرون باهاش خجالت میکشم با اینکه شوهرم خیلی دوسم داره همیشه هوامو داره اما بازم فکر میکنم از من خجالت میکشه

خالم چند وقت پیش اومده بهم میگه 

دخترای منم مثل توان زشتن قیافه ندارن 

بگو از کجا شوهر پولدار پیدا کردی اینام پیدا کنن مثلا دارم به شوخی میگیم ولی جدی بود

شوهرم هیچی نداشت زمانی که باهاش دوست بودم کنار دست مکانیک وایمیستاد خودم رفتم سرکار باهمدیگه به اینجا رسیدیم 

وای دارم روانی میشم دیگه 

شماهم شوهراتون ازتون سرترن؟🥲

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووووه این همه اختلاف قد

خیلی زیاده خدایی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب سرتر باشه

خوبه که

یه سمندون خسته پر توقع گیرت میومد خوب بود؟

برو خدا رو شکر کن و دو دستی بچسب بهش

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

ببین بیشتر این حس برمیگرده به حسی که خودت نسبت به خودت داری

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.