2777
2789
عنوان

ورود بچه و باردار و ترسو ممنوع🔞⛔

215 بازدید | 17 پست

چیزای ترسناک بگید بگرخیمممم😍😅

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون کیه پشتت؟ 

آره اره اون..

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

سال ۸۹از طویله‌ی خونه‌ی پدربزرگم صدای عروسی شنیدم، دوعه شببب

جدی ؟؟

من پدر پدر بزرگم میگن دوست جن داشته  به نام داوود و مسلمان😂😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

جدی ؟؟من پدر پدر بزرگم میگن دوست جن داشته به نام داوود و مسلمان😂😂

شت😂

ببین دوعه شب اینا بود، صدای کِللل، جیغ، دست، هورا، پایکوبی😂😂😂

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
شت😂ببین دوعه شب اینا بود، صدای کِللل، جیغ، دست، هورا، پایکوبی😂😂😂

بخدااااا پدر بزرگم بچه بود اون موقع فقط یک چیز هایی یادشه 

تعریف میکنه تا چن شب خواب از چشم همه میپره 😂

واییی جن بودن بخدا

من بگممممم؟

بگووو

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بخدااااا پدر بزرگم بچه بود اون موقع فقط یک چیز هایی یادشه تعریف میکنه تا چن شب خواب از چشم همه میپره ...

من بحث جن باشه، اصلا دور میشم دوررررر😂

من بحث جن باشه، اصلا دور میشم دوررررر😂

وای 🥲😂😂😂 من عموم با اون ابهت و عضله میگه بابا تو رو به قرآن هیچی نگو 😂

گویا بچه بوده بابابزرگم داستان رو تعریف کرده تو خودش جیش کرده همون موقع😂😂

بگووو

معاون دوره دبیرستان تعریف می‌کرد تو دانشگاه یه رفیق داشته عاشق جن و این جور چیزا بوده 

هی میخاسته جن احضار کنه 

یکی ازین روزا حالش خراب میشه میبرن بیمارستان ۱ ماه بستری میکنن 

بعد یماه دوباره میره سراغ این کارا تا اینکه .....میاد میگه جن پیدا کردم بقیشو الان میگم

وای 🥲😂😂😂 من عموم با اون ابهت و عضله میگه بابا تو رو به قرآن هیچی نگو 😂 گویا بچه بوده بابابزرگم ...

پس من باشم اون لحظه از ماتریکس خارج میشم😂

پس من باشم اون لحظه از ماتریکس خارج میشم😂

نمی‌دونم چرا احساس میکنم واقعا شبیه گلشیفته ای