2777
2789
عزیزم ایشالا مشکلت حل بشه ،،،،،کلا منم همین فکرارم میکنم اصلا یهو کلم داغ میکنه هر چی مکبود دارم میا ...

من همش گریه میکنم کمترین بی توجهی بیینم گریم میگیره.از خونه بهم ریخته بیزارم ولی تلاشی هم برای تمیزی نمیکنمم نمیدونم خدا خودش کمکم کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش گریه میکنم کمترین بی توجهی بیینم گریم میگیره.از خونه بهم ریخته بیزارم ولی تلاشی هم برای تمیزی ...

نشانه های افسردگیه خدا کمکمون کنه فقط 

من با هر کی معاشرت میکنم تا چیزی بگه بهم بر بخوره واسه همیشه میزارمش کنار واسه همینم همیشه تنهام

من ۲۷نه فشار مغر بالا رفت پارسال ی چشمم تاره فعلن نمیتونم بیارم

هر چی خواست خداست 

ناشکری نمیکنم از سمت بچه هام خدا به هر کی داده حفظش کنه اما بچه نداری راحتی حداقل فکر اینده اونو نمیکنی که دلت بگیره بچه از اول تا اخرش فکر و غصه داره

نشانه های افسردگیه خدا کمکمون کنه فقط من با هر کی معاشرت میکنم تا چیزی بگه بهم بر بخوره واسه همیشه م ...

وای منم.کلن از اینکه زنگ دوستام بزنم میترسم چون حس میگمم میان خونم یا من اصلن حوصلشونو ندارم

کلن دوس دارم با ادمای بدبخت تر ازخودم بگردم.

یجا میرم برمیگردم اعصابم بهم ریختس

خیلی افکارت شبیه منه ،این افکار منفی و نشخوار فکری مارو نابود میکنه

اره دقیقا میدونی من اطرافیانم هم به خاطر اینکه به اینجا و این حال رسیدم دخیل بودن هم همسرم هم خانواده خودم همیشه نفرینشون میکنم

اره دقیقا میدونی من اطرافیانم هم به خاطر اینکه به اینجا و این حال رسیدم دخیل بودن هم همسرم هم خانواد ...

مثلن من شب اداری های بدی داشتم فک کن تا دبیرستان وبی نتوستم هیچ وقت بیان کنم همیشه حالم بود تو مدرسه ک نفهمن بزرک ترهم‌ک شد.برای دوست داشته شدن وارد رابطه های مسخره شدم ک جز حال بد چیزی برام نزاشت