2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت نساخت یعنی چی

با همشون مشکلات گوارشی،با اسنترا حالت تهوع شدید،سیتالوپرام افسردگیمو بیتابیمو تشدید کرد 

افکار خودکشی هم میاد سراغت 

من همیشه به خودم میگم علم انقدرها هم پیشرفت نکرده اگه کرده بود این بیماریهای روحی روانی رو خوب میکردن همشون عوارض بد میدن به ادم حالا بگذریم از اینکه خود فلوکستین پوکی استخوان هم میاره ولی ملت مثل نقل و نبات میخورنش

خب چیکار میکنی الان

هیچی بخدا دارم با حالم کنار میام ،،،،دیروز جمعه بود انقدر گریه کردم سرمم یه بار کوبیدم به دیوار کلی بدیهایی که شوهرم از اول در حقم کرده بود رو بهش گفتم اشک ریختم کلا احساس اینو دارم که فدا شدم و پوچ شدم البته خانوادمم تو این احساس دست دارن همیشه اعتماد به نفسمو میگیرن و طوری رفتار میکنن که زندگیم خوب نیست به جایی نرسیدیم و این حرفا توی دلم همش اونارم نفرین میکنم حتی مادرم رو استغفرالله دیروز دیگه داشتم کفر میگفتم به شوهرم میگفتم سختیها و تنهاییهایی که بهم دادی من خدا رو دیگه قبول ندارم هوووف چی بگم ....حرف زیاده

هیچی بخدا دارم با حالم کنار میام ،،،،دیروز جمعه بود انقدر گریه کردم سرمم یه بار کوبیدم به دیوار کلی ...

من همش حالم بده اضافه وزن بالا دارم.همش برمیگردم ب کودکی ام.یا روابطی ک واقعا بی ارزش شدم توش.یا همین ک کار ندارم قبلن کاری داشتم براخودم.و حقوق الان تو ی محیط کوچیک زندگی میکنم هیچکاری نیست هعی میخام برامعلمی میخونم کلی هزینه کردم براکتابشو اینا ولی اصلن نمیتونم بشینم بخونم.

هیچی بخدا دارم با حالم کنار میام ،،،،دیروز جمعه بود انقدر گریه کردم سرمم یه بار کوبیدم به دیوار کلی ...

مثلن شوهرم بد نیست همش حس میکنم تو اون دوره ک ازدواج کردم انگار باس دیگ۶ شوهرمیکردم

من همش حالم بده اضافه وزن بالا دارم.همش برمیگردم ب کودکی ام.یا روابطی ک واقعا بی ارزش شدم توش.یا همی ...

عزیزم ایشالا مشکلت حل بشه ،،،،،کلا منم همین فکرارم میکنم اصلا یهو کلم داغ میکنه هر چی مکبود دارم میان تو ذهنم 

برا چاقیت برو باشگاه هم حالتو بهتر میکنه هم لاغر میشی 

من قبلا ورزش میکردم خیلی حالمو بهتر میکرد نمیگم خوبم میکرد اما ۵۰ درصد خوب بود الان ۸ ماهه ورزش نمیکنم 

برو دکتر شاید قرص روت عوارض نده شانس من که داد 

به دکترت بگو که نمیخوای چاق شی چون بعضی قرص اعصاب چاق میکنه و پف میاره