2777
2789

دارم 

بله راضیم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیپ ۲ که از پراید بدتره

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

مدل ۹۹ـ۴۰۰تیپ دو بگیرم خوبه یا کوئیک صفر ؟

عزیزم ۲۰۶ کارکرده فایده نداره  اگه به خرج بیوفته هزینه هایش خیلی بالاعه ، کوییک صفر بهتره من کوییک دارم راضی هستم 

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
عزیزم ۲۰۶ کارکرده فایده نداره اگه به خرج بیوفته هزینه هایش خیلی بالاعه ، کوییک صفر بهتره من کوییک د ...

ممنون از راهنماییتون ❤️ 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
واقعا ؟! ما الان ۱۱۱ مدل ۹۵داریم میخایم یه دویست سیصد بزاریم روشیه چیز دیگه بگیریم

من قبلا مامانم دم دستیش بود افتضلح کشش صفر

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

عزیزم ۲۰۶ کارکرده فایده نداره اگه به خرج بیوفته هزینه هایش خیلی بالاعه ، کوییک صفر بهتره من کوییک د ...

آخه میگن که کوئیک صفر شم خرابه و خوب نیست 

شما راضی هستین

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.