"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به مجازی 😉
من چهار کیلو کم کرده بودم سه روز هست رعایت نکردم یک کیلو برگشته لطفا هر کی میخواد رژیم بگیره بیاد با هم یه گروه بزنیم بلکه اراده محکم تری داشته باشیم تنهایی سخته
من چهار کیلو کم کرده بودم سه روز هست رعایت نکردم یک کیلو برگشته لطفا هر کی میخواد رژیم بگیره بیاد با ...
تحت نظر دکتر هم باشی دکتر تغذیه یسری دکترا معجزه میکنن جاری ابجیم دیدم نشناختم تو چهل روز پنج کیلو فقط کم کرده ولی وقد تاتیر داشت جمع و جور شده بود من فکر کردم کاهش وزن ده کیلو فقط چشم میاد
اول اینکه یکم شکم دارم دوم اینکه هرشب دارم برنج میخورم اشتهامم خوبه وچون دارم ۳۴ساله میشم نگرانم سنم میره بالا یهو استخوون نترکونم همینجور اضافه کنم.دوس دارم سبک باشم میل زیادی به خوردن نداشته باشم