2777
2789
عنوان

میکروب معده کسی تجربه داره 😔

119 بازدید | 3 پست

بچه ها تاثیری روی پریودی داره؟

نمی‌دونم چرا از وقتی دارم اینو درمان میکنم پریود نمیشم 

من معمولا ۴روزشه

ولی ماه قبل در حد چند قطره نصف روز و تموم شد 

این ماه هم اصلا نیومد 

علتش چیه کسی تجربه داره امکان داره بخاطر قرص های میکروب معده باشه؟

فکر نمیکنم من واسه معدم رفتم سونو و بعد آندوسکوپی کردم تو سونو فهمیدم کیست کوچولو دارم حالا بعد مصرف قرصا یکم بهم ریخته تر شدم ۱۰روز اینا فاصله ولی تو دوران مصرف قرص شاید یه ماه درمیون پریود نمیشدم

فکر نمیکنم من واسه معدم رفتم سونو و بعد آندوسکوپی کردم تو سونو فهمیدم کیست کوچولو دارم حالا بعد مصرف ...

اخه اولین باره علتش چیه 

برج ۶هم اینطور شدم حس کردم خیلی دیر شده نیومده بعد با کلی دمنوش و زعفرون خوردم اومد ماه دوم هم خودش اومد

ماه سوم هم وقتی برای معده ام رفتم دکتر دیگه همون ماه بزور در حد چند قطره اومد و دیگه همون 

تا این ماه نیومد 

چیکار کنم خیلی استرس گرفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اولین باره علتش چیه برج ۶هم اینطور شدم حس کردم خیلی دیر شده نیومده بعد با کلی دمنوش و زعفرون خور ...

برو سونوگرافی احتمالا کیست داری یا به دکترت بگو حتما من رفتم دکتر گفت چون زیر ۱۸/۱۹ سالی عادیه بعدا اوکی میشی