2777
2789
عنوان

خسته شدم 🥺

106 بازدید | 16 پست

دارم دخترم و از پوشک میگیرم دو سه روزه اگر خودم ببرم دستشویی گاهی جیش می‌کنه گاهی نمیکنه میاد بیرون تو شلوارش می‌کنه دستشویی بزرگش و که اصلا میترسه تو شرتش می‌کنه چیکار کنم خودش نمیاد بگه جیش دارم😑

دو سال و دوماهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش صندلی توالت بگیر واس کودکاس 

بزار زیرش هی بزار تو خونه دستشویی کنه اگر میترسه ولی نمیریزه زمین تو صندلی هست تازه خیلیم کیوتن براش میکی موزیشو بخر مثل اسباب بازیه 

منم پسرم دوسال و دوماهشه گفتم زوده نگرفتم پیپی عادیه چون اولشه می‌ترسه برای جیش هم زوده تا ۱ماه هم ج ...

یعنی تا یکماه اوضاع همینه؟اینقدرر بردم دستشویی آوردم که خسته شدم چرا خودش نمیگه جیش دارم 

براش صندلی توالت بگیر واس کودکاس بزار زیرش هی بزار تو خونه دستشویی کنه اگر میترسه ولی نمیریزه زمین ت ...

خریدم صندلی توالتی ولی فقط جیش می‌کنه توش 

کلا اگر من ببرم  دستشویی جیش می‌کنه نبرم بهش میگم جیش داری میگه نه بعد تو شلوارش می‌کنه هیچی هم نمیگه به من خودم میفهمم