2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

136 بازدید | 22 پست

هرچی میشه میگم خاک تو سرم فلانی چقد قشنگه با اینکه اصن دست من نیست او اتفاق

مثلا مژه هام بخاطر کمبود ویتامین ریخت درره در میاد با خودم میگم خاک تو سرم نگا کن اونو مژه هاش داره پرواز می‌کنه 

بینیم یکم بزرگه میگم چقد زشتم فلانی اونطوره 

حالم بهم خورد دیگه 💔💔

راه حلی دارین ک بهتر بشم

اکانت تعطیل

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روی انرژیت‌کار کن بجای کلمات منفی به کار بردن درباره خودت همش برو جلو اینه وایسا از خودت تعریف کن خی ...

هرچی تو چهرم میبینم منفیه🥲

بقیه تعریف میکنن بعضی وقتا

ولی بعضی وقتا میرم جلو آینه خودمو میبینم هی میگم وای مژه هام وای موهام وای دندونم

اکانت تعطیل

همه ادما زیبایی های خودشونو دارن خدا هیچکس رو زشت نیافریده منتها تو چشمتو رو زیبایی هات بستی و فقط داری از‌خودت بد میگی سعی کن بری جلوی اینه روزی یبار به خودت بگی تو بهترینی تو زیبایی از دیده همه زیبا دیده میشی اعتماد بنفس داری یا خودتو دوست داریو این حرفا...

هرچی تو چهرم میبینم منفیه🥲بقیه تعریف میکنن بعضی وقتاولی بعضی وقتا میرم جلو آینه خودمو میبینم هی میگ ...

مشکلت دقیقا همینه دگ همش داری فریک میزنی رو‌چیزای منفی بجای فکر کردن به چیزای منفی و به زبون اوردنشون بشین رو خودت کار کن به خودت برس مگ چیت از بقیه کمتره؟