2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه خوبیه

البته لازم بود قبل تر ها هم چنین برنامه های پخش میشد

اما الانم خوبه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ملینا🖤خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... ای ایران، جان من خائنان و ابلیس صفتان هر چه بکوشند تا تو را ویرانکنند،ولی بدان:ما اینجاییم. ما که جان را بی ارزش ترین بها می دانیم در راه فدا کردن برای تو.ای ایران من،همیشه قوی و استوار بمان که آینده از آن ماست.سر و جانم به فدای یک وجب از خاک پاک تو باد.🇮🇷🫀

خیلی خوبه به نظرم آگاهی به مامیده درکل خیلی قشنگ وخوبه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من اولش بدم میومد ولی بعداً کم کم بامزه شد برامباحال بود در کلمگ الآنم نشون میدع؟

آره شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۴۵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ملینا🖤خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... ای ایران، جان من خائنان و ابلیس صفتان هر چه بکوشند تا تو را ویرانکنند،ولی بدان:ما اینجاییم. ما که جان را بی ارزش ترین بها می دانیم در راه فدا کردن برای تو.ای ایران من،همیشه قوی و استوار بمان که آینده از آن ماست.سر و جانم به فدای یک وجب از خاک پاک تو باد.🇮🇷🫀

قطعا اون خانمی که فحش میده ومسخره می کنه خودش خیلی بیشعورتره!

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

منم دوسش دارم.مدینه فاضله ای که از غرب نشونمون داده بودنو خراب کرد🤣

دقیقااااااا هی میگفتن امریکا امریکا فرانسه دیدم چه بتی ساختن برامون عوضیا  

#طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

کدوم شبکه

شبکه دو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از اینکه ما ایرانیا هیچوقت هیچ ایده ای نداریم و کپی برداریه کارهامون پاورقی هم برگرفته از برنامه منوتو سالومه اس 

و فقط تخریب بقییه کشورها و چرت وپرت گفتن 

تاهم خبراز گرونی و این چیزا باشه خیلی قشنگ سانسور میکنه و میگه ایران گل و بلبله

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

😂

راست میگه اگه واقعا بی ادبی کرده بگید 

#طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰