2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه خوبیه

البته لازم بود قبل تر ها هم چنین برنامه های پخش میشد

اما الانم خوبه

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ملینا🖤بچه ها کسی دیده از این عمله های مجازی موساد و پهلوی کسی دلش برا ملینا سوخته باشه!؟یااین سند تروریست بودنشونه؟

خیلی خوبه به نظرم آگاهی به مامیده درکل خیلی قشنگ وخوبه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من اولش بدم میومد ولی بعداً کم کم بامزه شد برامباحال بود در کلمگ الآنم نشون میدع؟

آره شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۴۵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ملینا🖤بچه ها کسی دیده از این عمله های مجازی موساد و پهلوی کسی دلش برا ملینا سوخته باشه!؟یااین سند تروریست بودنشونه؟

قطعا اون خانمی که فحش میده ومسخره می کنه خودش خیلی بیشعورتره!

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

منم دوسش دارم.مدینه فاضله ای که از غرب نشونمون داده بودنو خراب کرد🤣

دقیقااااااا هی میگفتن امریکا امریکا فرانسه دیدم چه بتی ساختن برامون عوضیا  

❌لایــک نکنــید ❌ سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

کدوم شبکه

شبکه دو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از اینکه ما ایرانیا هیچوقت هیچ ایده ای نداریم و کپی برداریه کارهامون پاورقی هم برگرفته از برنامه منوتو سالومه اس 

و فقط تخریب بقییه کشورها و چرت وپرت گفتن 

تاهم خبراز گرونی و این چیزا باشه خیلی قشنگ سانسور میکنه و میگه ایران گل و بلبله

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

😂

راست میگه اگه واقعا بی ادبی کرده بگید 

❌لایــک نکنــید ❌ سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰