نگهبان_شب مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 161 عنوان تنهایی خوبه یا بد 81 بازدید | 14 پست بنظرم اگه خودت انتخابش کنی عیبی نداره ولی اگه بهت تحمیل بشه وانتخابی نباشه بده ولی خواهرم که ازدواج نکرده و مجرده میگه هر دوجورش بده فقط خودمونو گول میزنیم نترس، من اینجام! 1403/09/17 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساعت_برنارد_طلائی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 3017 هیچی بد نیست، فقط باید فرمولش رو بکار ببریم خدا رو چه دیدی
mmaryammmmmm عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13270 تنهایی و انزوا بدهولی به اختیار خودت گاهی برنامه ریزی کنی با دوستان وفامیل رفت وآمد ومهمانی ومسافرت داشته باشی خوبه. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
نگهبان_شب مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 161 هیچی بد نیست، فقط باید فرمولش رو بکار ببریم فرمول چی؟ من تنها زندگی نمی کنم و روزایی که دورم خلوت میشه حس تنهایی اذیتم میکنه نترس، من اینجام!
نگهبان_شب مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 161 زیادش خوب نیست اره منم موافقم انگار روح ادم رو کدر میکنه نترس، من اینجام!
نگهبان_شب مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 161 تنهایی و انزوا بدهولی به اختیار خودت گاهی برنامه ریزی کنی با دوستان وفامیل رفت وآمد ومهمانی ومسافرت ... اره شاید گاهی تنهایی و انزوا رو با هم قاطی میکنیم نترس، من اینجام!
mmaryammmmmm عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13270 اره شاید گاهی تنهایی و انزوا رو با هم قاطی میکنیم دقیقا اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
ساعت_برنارد_طلائی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 3017 فرمول چی؟ من تنها زندگی نمی کنم و روزایی که دورم خلوت میشه حس تنهایی اذیتم میکنه فرمول زندگیفرمول تجردفرمول تاهلفرمول یه بچهفرمول دو تا بچهخب باید کارایی باشه که دوست داشته باشی وقتی تنها هستی و خودت و خودت انجامشون بدی، اینجور اذیت نمیشه آدم هیچ، کلللللی هم کیف میکنه خدا رو چه دیدی
زیبای_آفتابی عضویت: 1393/07/02 تعداد پست: 146 تنهایی و انزوا بدهولی به اختیار خودت گاهی برنامه ریزی کنی با دوستان وفامیل رفت وآمد ومهمانی ومسافرت ... تنهایی خوبه باعث که بتونی به خودت فکر کنی به اتفاقا اطرافت و برنامه ریزی کنی بنظرم فقط باید حدش دستت باشه جایی که میخواد بره برسه به انزوا تمومش کنی آفتاب همیشه بعد از تاریکی میتابد؛ پس هیچگاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.
نگهبان_شب مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 161 فرمول زندگیفرمول تجردفرمول تاهلفرمول یه بچهفرمول دو تا بچهخب باید کارایی باشه که دوست داشته باشی وق ... چقدر قشنگ گفتی واقعا مرررسیکتابی خوندی در بارش؟ نترس، من اینجام!
ساعت_برنارد_طلائی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 3017 چقدر قشنگ گفتی واقعا مرررسیکتابی خوندی در بارش؟ عزیزینه تجربه خودمه 😅 خدا رو چه دیدی
نگهبان_شب مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 161 عزیزینه تجربه خودمه 😅 ایشالا همیشه تو زندگی موفق و سلامت باشی گلم نترس، من اینجام!
shadishoon عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 194 به نظرم این حس یه حس درونیه ... و دست خود ماست ... این ربطی به ازدواج نداره ممکنه یکی 10 سال باشه که ازدواج کرده و احساس تنهایی بکنه و یکی مجرد باشه و انقدر رو خودش کار کرده باشه که همچین حسی نداشته باشه غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشنتر خواهد شد.
mmaryammmmmm عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13270 تنهایی خوبه باعث که بتونی به خودت فکر کنی به اتفاقا اطرافت و برنامه ریزی کنی بنظرم فقط باید حدش دستت ... درسته اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین