2777
2789
عنوان

تنهایی خوبه یا بد

79 بازدید | 14 پست

بنظرم اگه خودت انتخابش کنی عیبی نداره

ولی اگه بهت تحمیل بشه وانتخابی نباشه بده 

ولی خواهرم که ازدواج نکرده و مجرده میگه هر دوجورش بده فقط خودمونو گول میزنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهایی و انزوا بده

ولی به اختیار خودت گاهی برنامه ریزی کنی با دوستان وفامیل رفت وآمد ومهمانی ومسافرت داشته باشی خوبه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

فرمول چی؟ من تنها زندگی نمی کنم و روزایی که دورم خلوت میشه حس تنهایی اذیتم میکنه

فرمول زندگی

فرمول تجرد

فرمول تاهل

فرمول یه بچه

فرمول دو تا بچه

خب باید کارایی باشه که دوست داشته باشی  وقتی تنها هستی و خودت و خودت انجامشون بدی، اینجور اذیت نمیشه آدم هیچ، کلللللی هم کیف میکنه

خدا رو چه دیدی

تنهایی و انزوا بدهولی به اختیار خودت گاهی برنامه ریزی کنی با دوستان وفامیل رفت وآمد ومهمانی ومسافرت ...

تنهایی خوبه باعث که بتونی به خودت فکر کنی به اتفاقا اطرافت و برنامه ریزی کنی 

بنظرم فقط باید حدش دستت باشه جایی که میخواد بره برسه به انزوا تمومش کنی

آفتاب همیشه بعد از تاریکی می‌تابد؛ پس هیچ‌گاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.

به نظرم این حس یه حس درونیه ... و دست خود ماست ... این ربطی به ازدواج نداره 

ممکنه یکی 10 سال باشه که ازدواج کرده و احساس تنهایی بکنه و یکی مجرد باشه و انقدر رو خودش کار کرده باشه که همچین حسی نداشته باشه 

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

تنهایی خوبه باعث که بتونی به خودت فکر کنی به اتفاقا اطرافت و برنامه ریزی کنی بنظرم فقط باید حدش دستت ...

درسته

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین