2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین دختری چیه

128 بازدید | 18 پست

ی دوستی دارم همیشه همزمان با چندین تا پسر وارد رابطه میشه و هرکی بهش پیشنهاد بده این خوشش بیاد ازش قبول می‌کنه😐چندین بارم حالت شوخی بهش گفتم ی دوستی پایدار داشته باش با ینفر باش تا آخر ولی خب بنظرم چون تو زندگی یکم سختی کشیده و کمبود مالی داشته میگه فقط پولشون برام مهمه خودشون اصلا مهم نیستن .. از یه طرفم خوشم نمیاد با همچین آدمی دوست باشم رو خودم که اجازه نمیدم کلا تاثیری بذاره ولی حس خوبی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست سابقم همینطوری بود

تو سن پایین عاشق شد و ضربه خورد الان شده یه خراب

متاهل و مجرد هم براش فرقی نداره میگ اگر زنش خوب بود سمت بقیه نمی رفت منم اوکی نشم یکی دیگه رو پیدا میکنه

توجیه کثیف

اون تاثیرش و می‌ذاره بنظرم قطع رابطه کن باهاش ذهن آدم خیلی فراتر ازین چیزاس نمیگم قطعا مثل اون میشی ولی بدون دوست و همنشین خیلی مهمه کمترین اثرش اینه که به دوست و همنشین آدم شناخته میشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ازش دور شو

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

همون ب اسطلاح رفیقم ک تو تاپیکام درموردش گفتم مث دوست تو بود باهاش قطع رابطه کن این ه..ه س

خواستم کم کم باهاش قطع رابطه کنم ولی خیلی پیگیره اگه مثلا جوابشو ندم بیست بار زنگ میزنه