2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

1329 بازدید | 114 پست

به نظرتون سخته کار ندارم بچه هم ندارم ولی شاید بتونم کار پیدا کنم ..میخوان ببینم تو جامعه چجوری باهام برخورد میشه از این میترسم

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

چرا؟

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا عصبی میشه تو دعوا دست بلند میکنه توحین میکنه به رفت و آمدم خونه ی مادرم گیر میده در صورتی که شاید در هفته بترکه دوبار برم گیر میده تو وابسته ای نمیتونم روت حساب کنم تجقیرم میکنم از قیافم ایراد میگیره تا اسم خانوادم میاد اخم میکنه از این رفتارای ریز که تو بلند مدت آدمو دیووونه میکنه 

ناراحت نشو هرجا بری ب چشم یه هرزه نگات میکنن تورو خدا ناراحت نشو واقعیت رو گفتم هرجابری تورو میخوان معرفی کنن میگن دختر فلانی هست طلاق گرفته همونه بعضی جاها ادم یه مرد میخواد که ازش حمایت کنه حالا هرجور مردی جامعه ی من اینه 

عاشقانه های گرم وبی پایه😭
مشاوره رفتی

آره میگه بدون شوهرت نمیتونبم کاری از پیش ببریم میگه تو این شرایط اصلا بچه دار نشو .اصلا شوهر من بچه نمیخواد میترسم تا آخر این بمونه

عزیزم ب فکر حرف مردم باشی کلا نباید زندگی کنی 

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

جدایی خیلی سخته روح وروان ادم به هم میریزه ادم خونه و زندگی و استقلالشو از دست میده۰ بستگی به خودت داره که بتونی باهاش کنار بیای یا نه۰ تا جایی که میشه ادامه داد به طلاق فکر نکن۰ بهرحال هر تصمیمی یه عواقبی داره چه بمونی چه جدا شی۰ کار اگه زرنگ باشی پیدا میشه حرف و حدیثا تموم میشه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
ناراحت نشو هرجا بری ب چشم یه هرزه نگات میکنن تورو خدا ناراحت نشو واقعیت رو گفتم هرجابری تورو میخوان ...

لعنت به این جامعه که یه زن وقتی جدا میشه انگار فاحشه شده 

ناراحت نشو هرجا بری ب چشم یه هرزه نگات میکنن تورو خدا ناراحت نشو واقعیت رو گفتم هرجابری تورو میخوان ...

وای توروخدا تفکرات مسخره خودتونو به همه تعمیم ندین

یعنی چی به مطلقه به چشم هرزه نیگا میشه اخه

2827
2791
2779
2792