2777
2789
عنوان

قهوه غلیظ خوردم حالم بده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 97 پست

فشار خونت افتاده ضربان قلبتم رفته بالا

آب قند نمک بخور

نبضتو با دستت بگیر ببین کند میزنه یا تند

✨هرگز با یک احمق پهن مغز بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه خوابن بیدار کنم فک کنن نقش بازی میکنم دارم میمیرم ولی سعی کردم بخابم احساس کردم سرم داره بزرگ می ...

بابا حالت بده 

به چرت و پرت ذهن بقیه فکر نکن 

شاید فشارت افتاده 

حداقل مامانتو بیدار کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نوشیدن آب

یه غذایی سبک، نان، بیسکویت یا خوراکی‌های کم‌چرب
تنفس عمیق
دم‌نوش‌ بابونه، نعناع یا زنجبیل
مصرف فیبر مثل میوه‌ها و سبزیجات موز، اسفناج، آجیل
دوش آب گرم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم اولین بار قهوه زیاد خوردم حالم بد شد رفتم اورژانس گفت حساسیت به کافیین زیاد داری الان قهوه میخور ...

منم حساسیت دارم

جالبه وقتی سرد می خورم طوریم نمی شه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
باید تپش قلبتو بباری پایین ،یا با خوردن چیزایی ک گفتم یا بصورت ذهنی ومدیتیشن

اره تنفس عمیق پشت سر هم و زیاد خیلی خوبه

مدتیشن تو پی وی می خواستین یاد بدین؟