این سومین باری هست که تواین چند وقته داره انتی بیوتیک میخوره همش ۷ ماهشه هم من خستم از مریضی های پی در پی اش هم خودش بنیه نداره
میشه براش دعا کنید؟ اخه من به دعای نینی سایتی ها اعتقاد دارم
برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم به دعاشون اعتقاددارم میشه دعاکنن من باردار نباشم هرچه زودترپریودبشم.... برات حمدخوندم انشالله شف ...
الهی امین عزیزم
برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍
الهی زودتر خوب شه شما مادری بچت مریضه دلت شکسته س توروخدا تاپیک یکی مونده به اخر منم بیا بچم......
اسم بچتو بگو تو نماز شبام بگم مطمین باش خوب میشه فامیل مااینجوری بود خیلی زود خوب شد یک سال طول کشید بکر کنم الان پسره دیگه داماد وار شده اونموقع خیلی کوچیک بود نگران نباش ها