2777
2789
خوبه درس میخونی انگیزه داری برا کارم مگه خودت کاری راه بندازی بازم خوبی

میگم که کلا ناامیدم امیدی برای قبول شدن ندارم مگر معجزه بشه ،کار هم که باید پشتیبان داشته باشی و پول داشته باشی که متاسفانه نیست،فعلا که دارم زندگی میکنم تا ببینم جلوتر چی میشه.

تو چکار میکنی؟دانشجویی؟چرا ناامیدی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم همین نظرو دارمموقعبت خوب خاستگار داشتم خیلی و الکی رد کردم و الان یکی دو ساله اونقدر خوب نیس ...

همینه دیگه الکی رد نکن یا یکم معیارتو بیار پایین

ان شاءالله به زودی یه ازدواج موفق داشته باشی

قوی!منتظر معجزه! 

میگم که کلا ناامیدم امیدی برای قبول شدن ندارم مگر معجزه بشه ،کار هم که باید پشتیبان داشته باشی و پول ...

نه من دیگه ترک تحصیل کردم وکار میکردم الانم میگم برم درسمو ادامه بدم ولی نه علاقه و هدف دارم نه سنم میخوره که شروع کنم اخرم مدرکی که به کارم نیاد از طرفی الانم بیکار شدم ومنم ویه ادم بی هدف که نمیدونه برا چی زندس

نه من دیگه ترک تحصیل کردم وکار میکردم الانم میگم برم درسمو ادامه بدم ولی نه علاقه و هدف دارم نه سنم ...

اگر درسو دوست داری بخون شاید بکارت نیاد ولی حداقل به دلت نمیمونه ،توکلت به خدا باشه ان شاء الله درست میشه میگن یه روزم میرسه که تو کوچه ما هم عروسی بشه 

اگر درسو دوست داری بخون شاید بکارت نیاد ولی حداقل به دلت نمیمونه ،توکلت به خدا باشه ان شاء الله درست ...

درس خوبه ولی این همه هزینه دانشگاه ازاد وبعد سنم نمیخوره الان اگه تو کارم پیشرفت کنم که اونم پول میخواد