خوبه درس میخونی انگیزه داری برا کارم مگه خودت کاری راه بندازی بازم خوبی
میگم که کلا ناامیدم امیدی برای قبول شدن ندارم مگر معجزه بشه ،کار هم که باید پشتیبان داشته باشی و پول داشته باشی که متاسفانه نیست،فعلا که دارم زندگی میکنم تا ببینم جلوتر چی میشه.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میگم که کلا ناامیدم امیدی برای قبول شدن ندارم مگر معجزه بشه ،کار هم که باید پشتیبان داشته باشی و پول ...
نه من دیگه ترک تحصیل کردم وکار میکردم الانم میگم برم درسمو ادامه بدم ولی نه علاقه و هدف دارم نه سنم میخوره که شروع کنم اخرم مدرکی که به کارم نیاد از طرفی الانم بیکار شدم ومنم ویه ادم بی هدف که نمیدونه برا چی زندس
نه من دیگه ترک تحصیل کردم وکار میکردم الانم میگم برم درسمو ادامه بدم ولی نه علاقه و هدف دارم نه سنم ...
اگر درسو دوست داری بخون شاید بکارت نیاد ولی حداقل به دلت نمیمونه ،توکلت به خدا باشه ان شاء الله درست میشه میگن یه روزم میرسه که تو کوچه ما هم عروسی بشه