2777
2789
عنوان

چقدر از این مدل مادر ها بدم میاد😭

203 بازدید | 7 پست

وای بچش خرس گنده کلاس هشتمه داشت میپرسید از ننش امتحان ریاضیم چند فصله کدوما بابا بیخیالللل چرا بچه هاتونو این مدلی بزرگ میکنید من یادمه کلاس دوم دیگه خودم دیکته هامو مینوشتم بابام اصلا نمیدونست کلاس چندمم مامانم اصلا نمیفهمید امتحان ترم کی دارم این بچه پس فردا چی میخواد بشه بعد این هنوز به بچش میگه تکلیفاتو نوشتیییی؟😭😂

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

هردومدل اشتباهه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم بچه های الان اکثرا همینن زمان ما خانواده همین که بدونن بچه کلاس چندمه یعنی اهمیت... من همه کارامو خودم میکردم هیشکی خبر نذاشت. این گوشیا بچه هارو این مدلی کرد یادمه یه بار یادم رفت تکلیف چیه به مامانم گفتم بریم از فلانی بپرسیم که خونشونم نزدیک بود انقد دعوام کرد که حد نداشت 

فک کنم بچه های الان اکثرا همینن زمان ما خانواده همین که بدونن بچه کلاس چندمه یعنی اهمیت... من همه کا ...

نه والا منم گوشی داشتم اتفاقا بهتر تحقیق ماردستی همه کارامو خودم میکردم نمره هامم عالی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

میخوای بگم در اینده چی میشه؟یه بچه ننه لوس که ازدواج میکنه و رنگ لباس و سایز لباس زیر طرفشو هم به مامانش میگه،خاک تو سر همچین مادرایی،مادراشونم فکر میکنن آسمون سوراخ شده و تحفه اینا افتاده پایین و بقیه بچه هاشونو با سبد از توی رودخونه گرفتن