2777
2789
عنوان

رفیق پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 37 پست
چی بگم نظری ندارم اینجور دوستی ها معمولا ادامه دار نمیشه خیلی وقتا

من چون داداش ندارم برام جالب بود ازم حمایت ‌کنه قربون صدقم میره

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

بلاخره که از سینگل در میایین اونوقت نمی تونید اینو فراموش کنیدو وابستگی جوری میشه که همراه با پسره ا ...

حتی اگه قرار باشه به بچه هام بگم این داییتونه ؟ در اینده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتی اگه قرار باشه به بچه هام بگم این داییتونه ؟ در اینده

خانم اسمش خیانت هست چرا متوجه نیستین

خودم شخصا داداش مجازی دوست دخترم رو له کردم زیر پام و تهدیدش کردم که رفت طرف

چیزی به اسم داداش مجازی‌ نیست

خودتون دوست دارین شوهرتون در اینده همزاه با شما همیشه با خواهر مجازیش و رفیق دخترش حرف بزنه ؟؟؟ اگر ازه پس مشکلی نیست 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

خانم اسمش خیانت هست چرا متوجه نیستینخودم شخصا داداش مجازی دوست دخترم رو له کردم زیر پام و تهدیدش کرد ...

بله درست میگید ولی فقط خواستم به عنوان برادر کمکم کنید چرا عصبی آنقدر!

بله درست میگید ولی فقط خواستم به عنوان برادر کمکم کنید چرا عصبی آنقدر!

یاد دوست دخترم افتادم که داداش مجازی داشت

ببخشید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

یاد دوست دخترم افتادم که داداش مجازی داشتببخشید

من تک فرزندم بخاطر همین دوست دارم داداش یا خواهر داشته باشم یه خواهر دارم دوست صمیمی ولی باهاش تازگی قهر کردم از پسرعمو برام داداش در نیومد گفتم شاید اینطوری نیازم کمتر شه

من تک فرزندم بخاطر همین دوست دارم داداش یا خواهر داشته باشم یه خواهر دارم دوست صمیمی ولی باهاش تازگی ...

میفمم که چقدر تنهایی سخته چون خودمم همینجوری ام

ادم تو مقطعی از زندگیش نیاز داره به مهر محبت یه شخص حتی اکه سنگ دل باشه ، ما که از شانس بد روزگار احساسی هم هستیم متاسفانه

یاد دوست دخترم افتادم که داداش مجازی داشتببخشید

ولی با این لحنتون منو متقاید کردین ممنونم

امروز با. خیلیا حرف زدم مامانم بابام دوستم همه مثل شما باهام حرف زدن 

میفمم که چقدر تنهایی سخته چون خودمم همینجوری امادم تو مقطعی از زندگیش نیاز داره به مهر محبت یه شخص ح ...

منم فوق العاده احساسی و اما دورم آدم کمه

ولی با این لحنتون منو متقاید کردین ممنونمامروز با. خیلیا حرف زدم مامانم بابام دوستم همه مثل شما باها ...

لحنم بد بود شرمنده

خیلی تو زندگیم درد کشیدم خیلی ها دلمو شکوندن

نمیخام دیگ دل دختر یا پسری شکسته شه بخاطر تجریه نداشتن

برای همین حقیقت تلخ رو کفتم

ببخشد

منم فوق العاده احساسی و اما دورم آدم کمه

منم همینجور ولی خب مرد ها دردشون و احساساتشون که درک نمیشن رو تو خودشون میریزن

اما زن ها نه باید بروز بدن

لحنم بد بود شرمندهخیلی تو زندگیم درد کشیدم خیلی ها دلمو شکوندننمیخام دیگ دل دختر یا پسری شکسته شه بخ ...

درکتون میکنم

این آقایی که میگم خیلی ادعای شخصییت بالارو داشت و البته فقط دو روز بود چت کردم و خیلی خوب حد خودشو میدونست و چیز بدی ندیدم اصلا جز محبت برادرانه

ولی نگران اینده خودم هستم اینکه طرف با خواهر گفتن به جای بدی نکشه منو حتی مجازی بخاطر این موضوع امروز حتی با داداش دوستم دعوا کردم😢

منم همینجور ولی خب مرد ها دردشون و احساساتشون که درک نمیشن رو تو خودشون میریزناما زن ها نه باید بروز ...

برخی از دخترا هیچوقت درک نمیشن تا ابد مطمعن باش حتی اگه بهترین افراد کنارش باشن

درکتون میکنماین آقایی که میگم خیلی ادعای شخصییت بالارو داشت و البته فقط دو روز بود چت کردم و خیلی خو ...

میکشه صد در صد طبق تجربه 

چون انق‌در صمیمی میشنین که دیگه بهتون خواهر نمیگه میگه عشق جان و وابستگی زیادی درست میشه و خدا نگرده اگه بزاره بره قلبتون میشکنه

برخی از دخترا هیچوقت درک نمیشن تا ابد مطمعن باش حتی اگه بهترین افراد کنارش باشن

ولی من همیشه درکش میکردم چون میفهمیدم دردش چیه

غصش چیه دلش چی میگه چون شتاختته بودمش ولی خب شیرینی من ذلشو زد 💔

بیخیال ببخشید این چیزا رو کفتم