2777
2789
عنوان

کات کردم🫠🫠

262 بازدید | 29 پست

بچها بحث مسافرت به هرمز بود

گفت هتل و اینا گرونه گفتم اره نمیشه رفت(الان درامدش پایینه ولی درامدش در اینده زیاد میشه)

ولی دلم میخواد بعدا که خونه و همه چی داشتیم توام درامدت خیلی رفت بالا بریم ی دوشب بمونیم ی هتل ارزونم میریم 

گفت من شبی ۲_۳تومن به هتل نمیدم

دیگه بحث شد و اینا کات کردیم🫠🫠

البته بگم قصدمون ازدواج بود خانواده هامونن خبرداشتن

ولی خب من خانوادم اینجورین که اینجور خرجا واسشون اوکیه میگن ی باره و میدن

ولی این گفت من محاله همچین خرجی کنم🫠

احساس کردم کات بهترین راهه وگرنه خودمو بدبخت میکردم

لطفا راهنماییم کنید

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توام مادیات برام مهمه در کنار اخلاقیات و فرهنگ و باقی موارد و پسری که نتونه زیاد خرج کنه رو ...

من مادیات واسم درجه اخره

از وقتی صفر بود پاش بودم

ولی توقع دارم به نسبت درامدش خرج کنه

با این حرفاش احساس کردم خسیسه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اصلا بذارید آینده بیاد بعد دعوا کنید

این حرفاش نشونه خسیس بودنه بنظرم

ادمی ماهی ۷۰درامدش باشه

خونه ماشینم داشته باشه نباید واسه ۲_۳تومن پول هتل زورش بیاد

حالا سر آینده ب نامعلوم بجث نکنید

کامنتامو بخون

دیگه الان کات کردیم🫠

من مادیات واسم درجه اخرهاز وقتی صفر بود پاش بودمولی توقع دارم به نسبت درامدش خرج کنهبا این حرفاش احس ...

شاید زود قضاوت کردی 

مردا معمولا اولش میگن نه و زیاده و ... ولی بعد رام حرفای خانوم میشن 

ایشالا هر چی صلاحه ♥️ ولی من فکر کنم مجدد حرف میزنید در اینده و منطقی تر تصمیم میگیرید که حالا جدا بشید یا ادامه بدید در کنار هم 

شاید زود قضاوت کردی مردا معمولا اولش میگن نه و زیاده و ... ولی بعد رام حرفای خانوم میشن ایشالا هر چی ...

کات کردیم الان

حتی تلاش نمیکنه نگهم داره

کات کردیم الانحتی تلاش نمیکنه نگهم داره

این تلاش نکردن خیلی بده 

منم بودم توی این موقعیت که طرف تلاش نکرده نگهم داره 

حس بدیه 

حالا شاید تا چند روز دیگه متوحه بشه چیو از دست داده فعلا عصبیه

این تلاش نکردن خیلی بده منم بودم توی این موقعیت که طرف تلاش نکرده نگهم داره حس بدیه حالا شاید تا چند ...

گندش بزنن

گفتم حالا بری یکی دیگه رو بگیری بگه بریم هرمز سریع میبریش گفت به خودم مربوطه

بهترین کارو کردی چقد خسیس و تباه بگو با من نری هتل با کی میخوای بری لابد انتظار داره بگی بریم تو چاد ...

🫠🫠

هف ۶سال رابطع بود