2777
2789
عنوان

کات کردم🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست
گندش بزننگفتم حالا بری یکی دیگه رو بگیری بگه بریم هرمز سریع میبریش گفت به خودم مربوطه

وا😂😂😂

ولی اسی جونم اگه برات تلاش نکرد برای برگردوندنت بیخیالش شو 

چون این یعنی ارزشی برات قائل نیست

وا😂😂😂ولی اسی جونم اگه برات تلاش نکرد برای برگردوندنت بیخیالش شو چون این یعنی ارزشی برات قائل نیست

اره 

پیگیرش نمیشم

جدیدا رفتاراش و حرفاش همه چیش عوض شده

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس دیگه واقعا خسیس بوده

🫠🫠ادم عجبیه حاضره ملیاردی واسه شکم و غذا خرج کنه

ولی ی بار همچین مسافرتی نره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

وای شوخی میکنی؟؟؟ ۶ سال رابطه رو سر یه بحث الکی و موصوع رندوم تموم کرد ؟؟ سر یه مسافرت فرضی عجببببب ...

خودم کات کردم ولی همیشه همینجوره

میگه ازادی واسه رفتن و موندن

و حتی حاضر نشد منی که ۶ سال با همه چیش ساختم  گفتم واسه عقد طلا نمیخوام خرید خوب نمیخوام

اگر بعدا اوضاعش خوب شد همچین خرجی بکنه

خودم کات کردم ولی همیشه همینجورهمیگه ازادی واسه رفتن و موندنو حتی حاضر نشد منی که ۶ سال با همه چیش س ...

تو چقدر خانوم و بساز بودی 

قدرتو نمیدونه 

فکر کرده مثل تو براش زیاده 

فدای سرت 

تو چقدر خانوم و بساز بودی قدرتو نمیدونه فکر کرده مثل تو براش زیاده فدای سرت

🫠🫠امیدوارم حالم خوب بشه

بهترین کارو کردی

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

اگه تاپیک آخر منو بخونی میفهمی منم با همچین شخصی تو رابطه ام و کارم شده بحثو دعوا

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

بهترین کارو کردی

اره

بحث زندگیه🫠

دلت تنگ شده؟🥲

۶سال رابطه 

خانواده ها در جریان

مامانش واسم حلقه خریده

طبیعتا خیلی سخته

تو چقدر خانوم و بساز بودی قدرتو نمیدونه فکر کرده مثل تو براش زیاده فدای سرت

امروز خیلی عادی مثه همیشه پیام داده صبح بخیر گفته🫠انگار ن انگار دیشب باهاش کات کردم مثلا

نه دختر ربطی به خسیس بودن نداره😂

من شخصیتم اینجوریه اتفاقا با دوستام میرم بیرون اکثرا خودم کارت میکشم حتی با اجیم و... کلا حس بدی بم میده یه چی بخرم یکی دیگه برام حساب کنه

اما مثلا یکی میگه بیا بریم یه رستوران معروف شهر این غذارو بخوریم میگم حیفه نمیخوام من همین پولو میدم کفش میگیرم چن ماهم میپوشم

بعضی ادما قبل خرج کردن میگن اینکار ارزش این مقدار پولو داره یا نه ممکنه همین ادم ده برابر این پولو جایی که ارزششو داشته باشه برات خرج کنه

نمیگم خوبه این اخلاق هاا نه توضیح دادم ک بدونی با توجه ب چیزایی که ازش گفتی حسابگره نه خسیس

چقد حرف زدم:/ رو دو ایکس بخون😐😁

سلام NaCl هستم

نه دختر ربطی به خسیس بودن نداره😂من شخصیتم اینجوریه اتفاقا با دوستام میرم بیرون اکثرا خودم کارت میکش ...

اوکیه خوندم😂😂منطقی بود