نمیشه پنهونی کارتا دست منه ولی خودش میفهمه که چقدر خرج خونه میشه باهم میریم خرید پس اندازم که تو یه حساب جداست هرماه میدم خودش میریزه رو حساب ولی دلم میخواست که جمع کنم یهو وقتی گرفتاره سوپرایزش کنم
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
منم همه هزینه هام باشوهرم،ولی تقریباماهی سیصدازش میگیرم،تاالان نفهمیدم واقعااین پولهاروچجوری خرج کردم،اماازالان میخوام دیگه پس اندازکنم،شایدیه روزی به مشکلی برخوردم که دستم خالی بود
شوهرم حقوقو داد به من دیدم از خرجی این ماه اضافه تره نصفشو ریختم حساب خودم بعدم هرچی میخریدم قیمتشو دوبرابر میگفتم پولشو میزدم حساب خودم هروقتم چیزی میخرم باقیشو پس میدن خورده ریزاشو جمع میکنم واسه خودم البته هر روزم یه ده بیست تومنی جدا بر میدارم برا خودم😆
طرح اتوخدمت شرکت سایپا عزیزم، میتونی مثلا 10 میلیون سرمایه بذاری، یه پراید ثبت نام کنی، تا یک سال سود بهت میده، هر ماه 200 هزار تومن، بعد از یک سال یا میتونی تمدید کنی یا ماشینتو تحویل بگیری، یه سرچ بزنید یا مراجعه کنید به شرکتشون خودشون راهنمایی میکنن. برای ماشینای مختلف قیمتای مختلف هست، و اینکه میتونی چنتا همزمان ثبت نام کنی