2777
2789

منم همه خرجام با شوهرمه کارت یارانه کلا مال منه و اینکه شوهرمم بهم پول میده ماهی ۲۰۰ تا ۳۰۰ دارم ولی واقعا نمیتونم پس انداز کنم خیلی وقته میخوام شروع کنم ولی نمیتونم عاشق خرید کردنم اصلا نمیدونم پولامو چطوری خرج میکنم

💖 پسرام همه دنیای منن💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همه خرجام با شوهرمه کارت یارانه کلا مال منه و اینکه شوهرمم بهم پول میده ماهی ۲۰۰ تا ۳۰۰ دارم ولی ...

منم قبلا اینطوری بودم اما دو ماهه رویمو عوض کردم

اول برج 1 تومن میزارم کنار و هر چی میمونه خرج میکنم

یه کم سخته اما اخر برج که میبینی پولت پس انداز شده ذوق میکنی☺☺

mariجون بی زحمت یه کم توضیح میدی عزیزم؟؟مثلامن اگه 15تومن بزارم،ماهیانه28درصدسودبهم میدن؟اخه رفتم توسایت نوشته بود28درصدسود.بعدشم طرحهای سه ماهه وشش ماهه ونه ماهه ویک ساله ودوساله داره.مثلااگه من دوساله بخوام،سوداین دوسال میادروپولم؟؟موقع اتمام طرح چقدربایدپول بدم برای ماشینی که خواستم؟یااگه ماشین نخوام چقدرپول بهم میدن؟

همش میگم از ماه بعد شروع میکنم ولی بعدش که میرم بیرون دیگه هوس خرید میکنم مخصوصا عاشق گوشی عوض کردنم والا هر گوشی رو فقط ۵ ماه استفاده میکنم بعدش باید عوضش کنم بزرگترین مشکل منم همینه ولی از ماه بعد تلاش میکنم اینطوری نباشم و پس انداز کنم

💖 پسرام همه دنیای منن💖

من ازخرجی ماهانم کم میکنم وپس اندازمیکنم ک تقریبامیشه2م ماهانه شوهرمم میدونه وتندتندپول بهش اضافه میکنه واصلاکاری نداره چقده وبراچی میخوام

ماهی500هم قرعه کشی میده برام ک میشه10م

زیادنیس ولی دوس دارم..

هزاماشاالله خداازشوهرم راضی باشه عاشقشم❤😘

طرح اتوخدمت شرکت سایپا عزیزم، میتونی مثلا 10 میلیون سرمایه بذاری، یه پراید ثبت نام کنی، تا یک سال سو ...

عزیزم چجوری میشه بهشون اعتماد کرد؟

یعنی چطور اصل پولتون تضمین میشه؟؟

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
عزیزم چجوری میشه بهشون اعتماد کرد؟ یعنی چطور اصل پولتون تضمین میشه؟؟

خب بین هر دو طرف توافق میشه، قرار داد امضا میشه، و یه سایپا کارت صادرات براتون صادر میشه و هرماه سود بهش واریز میشه، دقیقا مثل اینه که پولتون رو بریزید تو حساب بانکی 24 درصد