2777
2789
عنوان

حتی ناز هم نمیکشن انگار طلب کاره

322 بازدید | 22 پست

من ده روز اومدم خونه بابا درخواست مهریه هم دادم البته هنوز نمیدونم که اگه بدونن فکر کنم خیلی بد تر بسه اوضاع ولی هیچ کاری هم جز پیام دادن نمیکنه باباشو بکشی هم حاظر نیست سهم پسرش که خودش کار کرده رو هم بهش بده پاشو از زندگیمون بکشه بیرون شوهر احمقم هم کاری نمیکنه جز این پیام ها پیاماشم انگار طلب کاره  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاپیک های قبلی هست استقلال مالی و فکری نداره دخالت خونواده هرچی میخره به نام بابا مامانش داداشش

مردا وقتی زن می گیرن جوگیر میشن فک میکنن خیلی مرد شدن... اکثرا همینن اگه مرد خوبیه همو ذوست دارین بخاطر خونوادش زندگیتو خراب نکن گارد نگیر بدتر میکنه.. بتونی صبور باشی رامش کنی شاید به مرور مشکلاتتون کمتر شه..

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

اینجوریم نباید طلب کارانه صحبت کنه پریشب جواب دادم گفتم منتظر ابلاغیه دادگاه باشین ولی انگار جدی نگر ...

شما الان هدفتون اینه که ایشون بترسه؟

ولی وقتی خانمی مهریه اش رو اجرا میذاره معمولا اینطور برداشت میشه که هدفش جدائیه. یعنی جای صحبت و نازکشیدنی نیست.

مردا وقتی زن می گیرن جوگیر میشن فک میکنن خیلی مرد شدن... اکثرا همینن اگه مرد خوبیه همو ذوست دارین بخ ...

باباش میگه طلاقتو میدم انگار با باباش ازدواج کردم 

اگه بابای بی شرفش میزاشت زندگی مستقل کار مستقل داشته باشه این وضعمون نبود 

شما الان هدفتون اینه که ایشون بترسه؟ولی وقتی خانمی مهریه اش رو اجرا میذاره معمولا اینطور برداشت میشه ...

خب ده روز وقت دادم حتی خونوادش نیومدن مشکل رو حل کنن  باباش گفت  به بابام به نام پسرم نکردم مال خودشو که دختر شماجمع نکنه خودش حاظر نیست به خاطر من سهمش از داداشش بگیر زندگی کنیم ماشین خرید با پول ازدواجش به نام باباش کرده باباش زنگ میزنه پول باید بزنه به کارتش می خوای بریم مسافرت میگه قسطای ماشین بابامو باید بدم  

مگه نمیگن یه پسر اگه دختری رو بخواد براش هر کاری میکنه من خواستم مستقل باشه ولی اون نمی خواد  

اسم و سن شماهم کامل همون آدمه که باهاش درگیرم 😭😭😭😭

باباش میگه طلاقتو میدم انگار با باباش ازدواج کردم اگه بابای بی شرفش میزاشت زندگی مستقل کار مستقل داش ...

چندوقته ازدواج کردی؟ شاغلی؟ 

من 5 ساله متاهلم تازه کم کم داریم باهم میسازیم شوهرم یکم سرعقل اومده... شوهر منم دقیقا مثل شوهر تو هستش.. الان ماهی15 میلیون تومن اصساط خونوادشو میده... منم مث تو نتونستم جداشم بابام مستاجره هنوزم ک هنوزه.. 

من یجورایی کوتاه اومدم خودمو زدم ب اون راه.. دخالتی نکردم دیگه... گارد نگرفتم چون اینجوری لج میکرد بدتر میکرد.. میگفت من وقتی از نظر مالی برای تو کم نمیذارم تو چرا دخالت میکنی... 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

چندوقته ازدواج کردی؟ شاغلی؟ من 5 ساله متاهلم تازه کم کم داریم باهم میسازیم شوهرم یکم سرعقل اومده... ...

به منم میگن یه خرجی بهت میدیم دهنتو ببند دخالتم نکن یک سال و نیم  دیگه خسته شدم 

دركت ميكنم . ولى سعى كن بيخيال باشى .

الان دیگه درخواست مهریه دادم چجوری بیخیال باشم منو نخواست کاری برا زندگیش نکرد گیریم من بهونه آوردم چرا بهونمو نخوابوند