بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره دوست دخترم بعد از فوت مادرم دقیقا سه هفته بعدش ولم کرد سریع رفت با یه پسر دیکه
سپردمش به خدا
دو ماه بعد دوست صمیممیش بهم پیام داد که فاطمه جدا شده و کارس رسیذه به روانشناس جون پسره شیشه ای از اب درومده
خدا جای حق نشسته رفیق 🌹
آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/
کیه ببین نابود شدم منی که زندگیم کلا روتین بود گیر ی لاشی به تمام معنا افتادم تهش وقیحانه رفتار شد باهام یعنی دلم میخواد ادن خواهرش تجربه کنه گرچه آدم بی آبرو از هیچی نمیرسته
نوش جونش هر کی به هر کی بدی کرد خدا سرش بیاره من که کلا نابود شدم زندگی مو که از وو میسازم روح و رو ...
درست میشه رفیق فقط صبور باش و با درد های که زندگی بهت داده خودتو تغییر بده
میفهمم چقدر سخته چون کشیدم 💔
قوی باش و تسلیم نشو
یه قلب شکسته داریم ولی قوی ..
آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/
اونایی که منو آتیش زدن و دلمو شکستن خوش و خرم و سالم دارن میچرخن انگار من کارما دادم منی که هیچ کاری نکردم نه اونایی که دلمو شکستن جوری که آتیش گرفتم دو سالم گذشته