2789
عنوان

کارما

170 بازدید | 19 پست

تا حالا کسی در حق تون بدی کرده کارما شو ببینه 

احتیاج دارم بشنوم که این دنیا رو حساب کتاب زندگیم نابود شده راحت دارن به زندگیشون ادامه میدن 

چطور میشه صبور بود

بله همین الان اتفاقا داشتیم راجبش با شوهرم حرف میزدیم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلااااااا

ببین ی پسر انقدرررررررررررر ناراحتم کرد

الان ۱.۵ سال گذشته

روز به روز موفق تر میشه

پولدار تر

با دختر های دیگه و‌خوشگل رل میزنه

بگم چ کارکرده میشینی باهام گریه میکتی

اره دوست دخترم بعد از فوت مادرم دقیقا سه هفته بعدش ولم کرد سریع رفت با یه پسر دیکه

سپردمش به خدا

دو ماه بعد دوست صمیممیش بهم پیام داد که فاطمه جدا شده و کارس رسیذه به روانشناس جون پسره شیشه ای از اب درومده

خدا جای حق نشسته رفیق 🌹

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

خیلی اتفاق می افته به موقعش کارما تلافی میکنه

کیه ببین نابود شدم منی که زندگیم کلا روتین بود گیر ی لاشی به تمام معنا افتادم تهش وقیحانه رفتار شد باهام یعنی دلم میخواد ادن خواهرش تجربه کنه گرچه آدم بی آبرو از هیچی نمیرسته

اره دوست دخترم بعد از فوت مادرم دقیقا سه هفته بعدش ولم کرد سریع رفت با یه پسر دیکهسپردمش به خدادو ما ...

نوش جونش هر کی به هر کی بدی کرد خدا سرش بیاره 

من که کلا نابود شدم زندگی مو که از وو می‌سازم روح و روانم چی خواب ندارم اصلا حجمه افکار ی طرف حرفهای که از اطرافیان می‌شنوم ی طرف

نوش جونش هر کی به هر کی بدی کرد خدا سرش بیاره من که کلا نابود شدم زندگی مو که از وو می‌سازم روح و رو ...

درست میشه رفیق فقط صبور باش و با درد های که زندگی بهت داده خودتو تغییر بده

میفهمم چقدر سخته چون کشیدم 💔

قوی باش و تسلیم نشو

یه قلب شکسته داریم ولی قوی ..

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

کیه ببین نابود شدم منی که زندگیم کلا روتین بود گیر ی لاشی به تمام معنا افتادم تهش وقیحانه رفتار شد ب ...

از کجا میدونی وضعیتش گل بلبله شاید الان خواهرش بایه آدم سمی رفته تو رابطه؟ 

باید منتظرش باشه یه جا پس میده 

از کجا میدونی وضعیتش گل بلبله شاید الان خواهرش بایه آدم سمی رفته تو رابطه؟ باید منتظرش باشه یه جا پس ...

خواهرش هفت سال با ی پسره است همه جور سرویسی میده بیا. بگیردش تا جایی که خونه مادر پسره ام میره تمیز کاری 

فقط عمیقا از خدا خواستم حسرت ازدواج با اون آدم تو دلش بمونه 

خودش که خیلی خوشحال و راضی بود روزهای سخت اونم در راهه به حول و قوه الهی

نه همش الکیه 

اونایی که منو آتیش زدن و دلمو شکستن خوش و خرم و سالم دارن میچرخن انگار من کارما دادم  منی که هیچ کاری نکردم نه اونایی که دلمو شکستن جوری که آتیش گرفتم دو سالم گذشته