2777
2789
عنوان

شما تو دوران پریود چیا میخورین؟

32469 بازدید | 76 پست

اخه مرغ و ماهی و تموم همراهیای غذا مثل سالاد و ترشی و ماست و سبزی کاهو و همش که سردِ

میمونه یه گوشت گوسفندی و تمام.

اخه چندروز گوشت خالی بخوریم.

شما چیا برای تو سفره میذارین؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مگه مهمه؟؟؟

من اصن توجهی نمیکنم ب شرایط بدنم و بیشتر ب خواسته دلم توجه میکنم😐

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه اینقدر بی جون و بی خونم 

که پریود میشم خونریزیم قطره قطره است انگار مثلا گوشه ناخنم زخم شده😂😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

منم همه چی میخورم بجز قهوه و ترشی و انار ...کاچی هم میپزم با زعفرون و حتما خرما میخورم یه وعده هم عدسی میپزم با استخوان گاو .جیگرم پیش بیاد باشه تو خونه میخورم کم خونی خیلی بده سراغم بیاد کارام میمونه بی اعصابم میشم

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

حرص وپاچه شوهر

بیخیال بابامن همه چی میخورم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
پرهیز غذایی مال قبلش هست نه موقعی که هستی.

اتفاقا یه دکتری میگفت  یه هفته قبلش بدنو تقویت کنین یا یه هفته بعدش ...داخل پریودی لازم نیست حساس شید جذب نمیشه

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
مگه مهمه؟؟؟ من اصن توجهی نمیکنم ب شرایط بدنم و بیشتر ب خواسته دلم توجه میکنم😐

اره من وقتی سردی میخورم خونریزیم کم میشه و دردم زیااااااد

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....