2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خوب پیشرفت میکنه؟

ببین دوستم باباش طلافروش بود تعریف میکرد گفت بابام قبلا پیش عموم ک طلافروش بود کار میکرد بعد عموش ورشکست شد باباش طلا فروشی خودشو زد الان وضعشون خوبه 

ولی خب قطعا باید وارد باشی چیکار کنی کی بخری از کجا بخری ک ضرر نکنی 

ببین دوستم باباش طلافروش بود تعریف میکرد گفت بابام قبلا پیش عموم ک طلافروش بود کار میکرد بعد عموش ور ...

هیچی نمی‌دونیم ازش،شوهرم لباس بچگانه فروشه ،اما تقریبا ۷۰ درصد پاساژشون شده طلا فروشی،ما هم کم کم باید تغییر بدیم شغلمون رو

اینو می‌دونم بین خودشون طلا را مثقالی حساب میکنم و خودشون را سالیانه حساب میکنن. مهم ترین نکته اعتبار هست. باید طلای شیک بیاری و طلای دست دوم به مردم ندی. طلا فروش ها خودشون با بنک دار کار میکنم وقتی از مشتری یک طلایی را میخرن یا میفروشن با یک تلفن از بنک دار خرید و فروش میکنن و میشن واسطه بین مشتری و بنک دار و درصد سود بر میدارن. یعنی همه طلاها برای خودشون نیست. باید مشتری مدار باشی. شریک نداشته باشی چون هر آن ممکنه مغازه را جارو کنه و غیب بشه. 

اینو می‌دونم بین خودشون طلا را مثقالی حساب میکنم و خودشون را سالیانه حساب میکنن. مهم ترین نکته اعتبا ...

چه جالب ،ممنونم ،یعنی طلا حالت امانی تو مغازه باشه