2789
کبودیا زخمه باید بری بررسی بشه

کبودی رو به سیاهی بعد کلی کورتون مصرف میکنه 

کورتون خودش پوکی استخوان میاره کسی که مادرش هم دیابت داره نسل در نسل به بچه ام منتقل میشه درسته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کبودی رو به سیاهی بعد کلی کورتون مصرف میکنه کورتون خودش پوکی استخوان میاره کسی که مادرش هم دیابت دار ...

این مورد شما حتما باید با یه متخصص بررسی بشه کورتون می‌تونه عوارض زیادی ایجاد کنه 

اینکه بچه دیابتی میشه یا نه 

دیابت نوع ۱ بوده مادر؟

نه الزاما ولی ممکنه

این مورد شما حتما باید با یه متخصص بررسی بشه کورتون می‌تونه عوارض زیادی ایجاد کنه اینکه بچه دیابتی م ...

عزیزم مادرش دیابتش رو نوعش رو نمیدونم منتهی از اوناست که حتی تو چشمش هم آمپول تزریق میشه برای بینایش خواهرهای مادرش ام دیابت دارن تا جایی که متوجه شدم خواهرهای همسرم دارو مصرف میکنن البته پنهانی 

و اینکه همسرم بیماریشو پنهان کرده بود متاسفانه کلا تو شدم شرایط جسمی خوبی نداره روماتیسم شدید بعد عقد گفت یکساله درگیر شده بعد متوجه شدم دروغ میگه چندین سال و اینکه همیشه بی حال بود حوصله نداشت نمیدونم کلا یهو کل بدنش خارش میگیره دستش بی حس میشه اواخر میگفت پشت پاش سیاه شده 

وقتی مادرش دیابتی قطعا فرزندان هم ارث از مادر بردن حالا همه اینها به کنار پدرمم در آوردن