2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودکشی کار آدمای صعیفه و من مطمئنم تو خیلی قوی تر از این حرفایی پس خودت و جمع کن و دیگه هم اینو تکرار نکن همین الانم زنگ بزن به اورژانس اجتماعی

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

منم خستم گیر یه ادم پلید به معنای واقعی بی شرف افتادم ولی خودمو نمیکشم چون الان حالم بد اون دنیا هم گه میشه تو حالم و بدبخت میشم خدا لعنتشون کنه خداوند مهربونیشو و عشقشو بهم اثبات کنه جوری انتقاممو بگیره که اروم بشم

گاهی از رو عصبانیت ، یا ناراحتی این فکر ها سراغ آدم میاد ، تا میتونی این فکر رو از خودت دور کن ، هر کی رو نگاه می‌کنی تو زندگیش بالاخره یه مشکل داشته که فکر می کرد حل نمیشه ، ولی حل شده 

فشار کنکور فساز اقوام من یا آدم بازنده هستم 😭😢

چرت نگو دختر انقدر تو بازنده نیستی پاشو این گوشی لعنتی رو خاموش کن و با خودت دو دوتا چهارتا کن خودت و اروم کن برو سر درست تو قراره بهترین رشته ها قبول شی خودکشی واسه چیه عهه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
کی گفته مال ادمای ضعیفه؟

من میگم عزیزم کسی که قدرت جنگیدن با مشکلاتش رو نداره خودکشی میکنه