بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودکشی کار آدمای صعیفه و من مطمئنم تو خیلی قوی تر از این حرفایی پس خودت و جمع کن و دیگه هم اینو تکرار نکن همین الانم زنگ بزن به اورژانس اجتماعی
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
منم خستم گیر یه ادم پلید به معنای واقعی بی شرف افتادم ولی خودمو نمیکشم چون الان حالم بد اون دنیا هم گه میشه تو حالم و بدبخت میشم خدا لعنتشون کنه خداوند مهربونیشو و عشقشو بهم اثبات کنه جوری انتقاممو بگیره که اروم بشم
گاهی از رو عصبانیت ، یا ناراحتی این فکر ها سراغ آدم میاد ، تا میتونی این فکر رو از خودت دور کن ، هر کی رو نگاه میکنی تو زندگیش بالاخره یه مشکل داشته که فکر می کرد حل نمیشه ، ولی حل شده
چرت نگو دختر انقدر تو بازنده نیستی پاشو این گوشی لعنتی رو خاموش کن و با خودت دو دوتا چهارتا کن خودت و اروم کن برو سر درست تو قراره بهترین رشته ها قبول شی خودکشی واسه چیه عهه
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
من میگم عزیزم کسی که قدرت جنگیدن با مشکلاتش رو نداره خودکشی میکنه