2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر گناه خراب میشن ولی کسی نمی‌بینه،😂😂

😂😂😂😂عالی بود

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ببین تو ژاپن هر سال کلی زلزله میاد هیچ اتفاقی نمی‌افته می‌دونی چرا چون ساختمون‌های ضد زلزله می‌سازن ساختمون‌هایی رو می‌سازن که تا ریشترهای بالا را بتونه تحمل بکنه از علم استفاده می‌کنند منابع کشورشون رو الکی حروم نمی‌کنند پارتی و رانت وجود نداره که تو ساختمون آشغال بسازی بره بالا به معنای واقعی بساز بنداز بری بالا بعد بری شهرداری مثلاً ۱۰۰ میلیون ۲۰۰ میلیون زیرمیزی بدی به فلان کس یه پایان کار بگیری بیاری اون ساختمونو بندازی به مردم بدبخت ببین اونا از این چیزا ندارن ما تو کشورمون از این چیزا داریم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

2790
2778
2791
2779
2792