2777
2789
خیلی خوبه عزیزم

رفتم لوازم تحریر مداد رنگی فایبل کاستل بخرم گفت یه مداد رنگی جدید اوردن خیلی از فایبل کاستل بهتر ولی ارزون تر امتحان کردم مغزش خیییییییلی نرم بود اسمشم وُوک بود ۲۴رنگشو گرفتم ۲۵تومن

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
من تا حالا کلاس خصوصی نرفتم ک درست یاد بدن فقط یک ماه اونم هفته ای یه بار رفتم یه جا دولتی ک درستم ی ...

بروشماک استعدادشودارییییی چرانمیری

منم میخام برم

شوهرم بجای این نقاشی واسم استادخصوصی گرفته بیادخونه زبان کارکنیم..اون قدی ک ب این میدمومیتونم تمام وسایلای نقاشیوبخرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم لوازم تحریر مداد رنگی فایبل کاستل بخرم گفت یه مداد رنگی جدید اوردن خیلی از فایبل کاستل بهتر ولی ...

البته فابرکاستل اصل رو لوازم تحریر نداره و نمیشناسه جاهایی که لوازم هنری دارن خرید کنید 

اینم یکی از کارامه که خیلی روش وقت گذاشتم 

واقعااین😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵

واقعانمیدونم چی بگم محشره عالیه

من ی نقاشی فرستادم صفحه اوله دختره داره خودشونقاشی میکنه اونونقاشی کن خیلی قشنگ میشه خیلی حتمانگاش کن

اینم یکی از کارامه که خیلی روش وقت گذاشتم 

فوق العادس😍😍😍😍گلم رنگ سفید مداد رنگی چ مارکی بخرم نرم باشه؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
البته فابرکاستل اصل رو لوازم تحریر نداره و نمیشناسه جاهایی که لوازم هنری دارن خرید کنید 

فایبل کاستل اصل چند گلم اخه من پرسیدم۴۵بود

خیلی ارزون بوده هزینه وسیله هاتون چی

وسیله ها قیمت هاش فرق داره ممکنه شما بخواید مداد رنگی تکمیل داشته باشین تا ۱ میلیون تومن فقط برا مداد هزینه کنید. همه چی بستگی به خودتون داره میتونید با لوازم ارزون نقاشی کنید یا گرون قیمت ها خیلی متفاوته