2777
2789
عنوان

حاضرین با چنین دختری ازدواج کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 51 پست
حرفت منطق ندارهداداش حتی اگه عاشقشم باشی بازم اون فکرای ناجور به سرت میزنه که نکنه.....جوری شک به دل ...

شما تاحالا با دختری حرف نزدی ینی؟😂😂میدونم منظورتو پس بهم حمله نکن

فقط میخوام بدونم خودت نداشتی ینی دوستی اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چن نفر از فامیلامون میدونن میترسم اونا بگن

نترس بخدا توکل کن ، اونام نمیگن بنظرت بره چی باید بگن؟

اگه خاستگارت پرسید کنکاش کرد یعنی براش مهمه سر بسته خیلی کوتاه بگو که خیالت راحت باشه ولی نه با جزییات بگو اره پسرداییم خاستگارم بوده این مدلی

ولی اگه هیچی نپرسید از گذشته ت  تو هم چیزی نگو...

حرفت منطق ندارهداداش حتی اگه عاشقشم باشی بازم اون فکرای ناجور به سرت میزنه که نکنه.....جوری شک به دل ...

نمیدونم شاید ولی اگه رابطه ای هم داشته از نظر من کاملا طبیعی بوده ولی اگه با هرکسی که رسیده بدون عشق رابطه داشته نمیتونم قبول کنم

کاربر آقا
شما تاحالا با دختری حرف نزدی ینی؟😂😂میدونم منظورتو پس بهم حمله نکنفقط میخوام بدونم خودت نداشتی ینی ...

حرف زدن کجا دست زدن کجا

من اگه بدونم طرف رابطه ی خاصی نداشته با دل جون قبولش میکنم اما اگه بفهمم......هرگز

سعید🦋تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

نمیدونم شاید ولی اگه رابطه ای هم داشته از نظر من کاملا طبیعی بوده ولی اگه با هرکسی که رسیده بدون عشق ...

بابا حرف زدن جرم نیست منم درکش میکنم

اما کارای دیگه توی مخ هیچ مردی نمیره

البته هستن آدمایی که به هر دلیلی جدا شدن و طلاق گرفتن و خیلی از مردها هستند که باهاشون ازدواج میکنن و طرف کاملا راضی هست به این وصلت اما وقتی صحبت از دختر میشه موضوع کاملا فرق میکنه

سعید🦋تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤