2777
2789
عنوان

دلم درده

208 بازدید | 16 پست

دلم خيلي گرفته 

الان يه سري ها ميان ميكن چرا داري جدا ميشي و خيلي حرفاي ديگه شايد بعضي ها هم داستان من و بدونن

١ ماه ازش بيخبرم و وقتي فكر ميكنم بهش كه الان داره چيكار ميكنه كجاست و ١ ماه نديدمش

ميرممم خفه شم از بغض ميخوام بميرم 

گاهي أوقات ميگم اصلا هر چي تلاش ميكردم به جايي نميرسيد زندگيمو از سر ميگيرم اما گاهي هم كم ميارم 😭😭😭😭😭

خيليي سخته حتي نميدونم هنوز دادخواست طلاق داده يا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ناراحت نباش.اکثر مردا سنگدل و مغرورن و فقط ما زنها تو بحث و دعوا و جدایی ها غصه میخوریم و خودمون رو پیر و افسرده میکنیم.کاش اینقد ما زنها احساساتی و دل نازک نبودیم.همیشه باید زجر بکشیم چه تو شادیا چه غمها.

کم پیش میاد مردی خودش بره اقدام کنه

چون اکر پیش قدن بشن باید تنان حق و حقوق زن رو بدن و اکرهم هنزمان درخواست اعصار هم بدن باز براشون پیش قسط و قسط سنگین تر تعیین میکنن

برا همین وکیلها میگت صبر کنن تا زن خسته بشه و درخواست بده

از خدا میخوام بهت آرامش بده و هرچیز که به صلاحت هست برات رقم بزنه

واقعا دلن از اینجور اتفدقات بدرد میاد 😐

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   
نميدونم وقتي اينجوري از اون طرف گفته دادخواست ميدم از يه طرف اينطوري تو زمين و هوا منو ول كرده  ...

اگر نمیخوای زندگیت به طلاق ختم بشه با لحن تند باهاش حرف نزن و پیام نده

اکر میتونی باهاش قرار بزار و رودر رو حرف بزن 

البته جریانت رو نمدونم ولی حس میکنم دلت به جدایی نیست

اگر نمیخوای زندگیت به طلاق ختم بشه با لحن تند باهاش حرف نزن و پیام نده اکر میتونی باهاش قرار ...

دلم به جدايي نيس

اما مردي كه لحظه به لحظه بهانه ميگيره دلش به جدايي ديگه دلش و ندارم باهاش حرف بزنم 

چون هرچي سمتش برم بيشتر دور ميشه 

دلم به جدايي نيس اما مردي كه لحظه به لحظه بهانه ميگيره دلش به جدايي ديگه دلش و ندارم باهاش حرف بزنم ...

واقعا درکت میکنم

خودت حتما برای حال دلت و حال روحیت از مشاوره کمک بگیر

بدون مشاوره طلاق نگیر

اگر تهرانی بهت مرکز معتبری معزفی کنم

فقط ميخوام بهش بگم نميشه من اينطور ول كرده و از يه طرف بفهمم دادخواست داده يا نه  چطور بهش بگم

اگر دادخواست بده که عمرا بده تا دوهفته میاد خونتون احضاریه