2777
2789
عنوان

دلم درده

208 بازدید | 16 پست

دلم خيلي گرفته 

الان يه سري ها ميان ميكن چرا داري جدا ميشي و خيلي حرفاي ديگه شايد بعضي ها هم داستان من و بدونن

١ ماه ازش بيخبرم و وقتي فكر ميكنم بهش كه الان داره چيكار ميكنه كجاست و ١ ماه نديدمش

ميرممم خفه شم از بغض ميخوام بميرم 

گاهي أوقات ميگم اصلا هر چي تلاش ميكردم به جايي نميرسيد زندگيمو از سر ميگيرم اما گاهي هم كم ميارم 😭😭😭😭😭

خيليي سخته حتي نميدونم هنوز دادخواست طلاق داده يا نه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ناراحت نباش.اکثر مردا سنگدل و مغرورن و فقط ما زنها تو بحث و دعوا و جدایی ها غصه میخوریم و خودمون رو پیر و افسرده میکنیم.کاش اینقد ما زنها احساساتی و دل نازک نبودیم.همیشه باید زجر بکشیم چه تو شادیا چه غمها.

کم پیش میاد مردی خودش بره اقدام کنه

چون اکر پیش قدن بشن باید تنان حق و حقوق زن رو بدن و اکرهم هنزمان درخواست اعصار هم بدن باز براشون پیش قسط و قسط سنگین تر تعیین میکنن

برا همین وکیلها میگت صبر کنن تا زن خسته بشه و درخواست بده

از خدا میخوام بهت آرامش بده و هرچیز که به صلاحت هست برات رقم بزنه

واقعا دلن از اینجور اتفدقات بدرد میاد 😐

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   
نميدونم وقتي اينجوري از اون طرف گفته دادخواست ميدم از يه طرف اينطوري تو زمين و هوا منو ول كرده  ...

اگر نمیخوای زندگیت به طلاق ختم بشه با لحن تند باهاش حرف نزن و پیام نده

اکر میتونی باهاش قرار بزار و رودر رو حرف بزن 

البته جریانت رو نمدونم ولی حس میکنم دلت به جدایی نیست

اگر نمیخوای زندگیت به طلاق ختم بشه با لحن تند باهاش حرف نزن و پیام نده اکر میتونی باهاش قرار ...

دلم به جدايي نيس

اما مردي كه لحظه به لحظه بهانه ميگيره دلش به جدايي ديگه دلش و ندارم باهاش حرف بزنم 

چون هرچي سمتش برم بيشتر دور ميشه 

دلم به جدايي نيس اما مردي كه لحظه به لحظه بهانه ميگيره دلش به جدايي ديگه دلش و ندارم باهاش حرف بزنم ...

واقعا درکت میکنم

خودت حتما برای حال دلت و حال روحیت از مشاوره کمک بگیر

بدون مشاوره طلاق نگیر

اگر تهرانی بهت مرکز معتبری معزفی کنم

فقط ميخوام بهش بگم نميشه من اينطور ول كرده و از يه طرف بفهمم دادخواست داده يا نه  چطور بهش بگم

اگر دادخواست بده که عمرا بده تا دوهفته میاد خونتون احضاریه