2777
2789
عنوان

امروز رفتم خونه همسایمون عوق کردم

1212 بازدید | 61 پست

امروز رفتم خونه همسایه مادرم اصلا جای پا نبود پر اشغال برنج وعدس سینک و گازشون پر چربی اشغال هنوز رختوخواباشون پهن یه دختر ویه زنم خونشون بود آشپزخونه شون انگار انباری بوی بد میومد یخچال شون ازبس اشغال ودارو بود حالم بهم خورد منقلشون هنوز وسط حیاط قابلمه هاشون تو پذیرایی بعضی زنا چرا اینقدر کثیفن خیلی تعجب میکنم به بعضی ها اصلا نباید بگی زن 

اسی تایپک اخرمو گز بزن🤍✨

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شاید همین یه بار بوده من خودم گاهی حوصلهندارم تمیز کنم گازم هفته ای دوبار تمیز میکنم یا ظرفشویی که تند تند پر میشه روزی ۵بار ظرف میشورم باز ظرفتوشه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

اوه 

منم از صبح جارو برقی کشید ناهار گذاشتم الان هم ظرف های ناهار مونده دارم دق میکنم 

میخوام یکم استراحت کنم پاشم بشورم اجاق گازو تمیز کنم 

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

بخدا من دختر تمیزیم

یه خاهر پلشت کثیف دارم ک کارش فقط بریز بپاشه و خم نمیشه آشغالی ک انداخته رو برداره. مادرمم از اون کثیف تر.. من وسواس گرفتم و ناراحتی اعصاب

دوس دارم از این خونه برم

ایشالا خدا نجاتم بده

کارم شده گریه