2777
2789
عنوان

حساسیت پسر

146 بازدید | 20 پست

پسری ک همزمان با چند نفر دوست باشه با یکی هم فاب تر باشه حتی اما هرسری ی دختر بره خونه پسره 

بعد پسره بگه رو ازدواجم حساسم و وسواس دارم یعنی آخرش برا ازدواج میره دنبال یکی دیگه؟ منظورش از این ک بگه بخاطر وسواسم زن نمیگیرم یعنی چی

یعنی خودم هر غلطی میکنم ولی میرم سراغ دختر آفتاب مهتاب ندیده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی نمیخوامت ، منتظرم نمون

ن با من ک دوست نیست پسره😂 ولی ی سری داشت حرف میزد یکی از اشناهامونه برگشتم گفتم بهش خب ازدواج کن 

گفت من وسواس دارم واسه همین زن نمیگیرم یعنی خب رو ازدواجش حساسه دیگ؟

واقعا

👍😊

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عجبواقعا اینا چ فکری پیش خودشون میکنن 🤦🏻‍♀️

فکر نمیکنن

پایین تنه‌شون واسشون تصمیم میگیره

گذاشتن براش ...

متاسفانه خیلی وقتا واقعا گذاشتن براش و دخترای افتاب مهتاب ندیده اسیر کفتار های پفیوزی مثل ایشون میشن

فکر نمیکننپایین تنه‌شون واسشون تصمیم میگیره

متاسفانه ی سری دختراهم هستن ک بهشون گوش میدن

اگه وقتی همچین حرفی میزنن بزنن تو دهنشون و کات کنن میفهمن 😐

پسری میتونه بگه دختر افتاب مهتاب ندیده ک خودش اینده دختریو خراب نکرده باشه

ن با من ک دوست نیست پسره😂 ولی ی سری داشت حرف میزد یکی از اشناهامونه برگشتم گفتم بهش خب ازدواج کن گف ...

همه پسرا رو ازدواجشون حساسند، عروسک که نمی‌خوان بگیرن ، یکیو میخوان که مادر بچه هاشون بشه ، بچه هاشونو خوب تربیت کنه، بهش اعتماد داشته باشن ، گذشتش پاک باشه ، به پسر جماعت خدمات نداده باشه ، یه کلام دنبال آفتاب مهتاب ندیدن 

متاسفانه خیلی وقتا واقعا گذاشتن براش و دخترای افتاب مهتاب ندیده اسیر کفتار های پفیوزی مثل ایشون میشن

نه اصلا اینطور نیست دیگه گذشت دوره ی دختر آفتاب مهتاب ندیده که بشینه تو خونه منتظر تا پسره بره دوراشو بزنه همه کاراشو بکنه تهش مامانشو بفرسته بیاد براندازش کنه که بیاد خاستگاری،دیگه دخترا خودشون ایده آل زندگیشونو انتخاب میکنن،نمیشینن تا انتخاب بشن ...

پشت من خدا بوده همیشه ...