2777
2789
عنوان

کی از دعانویسی و فااال سردرمیاره

197 بازدید | 37 پست

از پارسال ۴ جای مختلف فااال گرفتم همشون میگن دعا داری و باید باطل کنی وگرنه کار ازدواجت پیش نمیره 

میگن ممکنه خودت دعای خوب واسه خودت گرفته باشی ولی برعکس عمل کرده برات

بنظرتون پیگیری کنم یا نه چرته؟

آره ممکنه

آره پیگیر باش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کل زندگیم ندیدم یکی بره پیش این شیادها و بهش نگن دعا داری 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

از آدمای دور و اطرافت کسی که مطمئن باشه کارش درست باشه بپرس. از هر کسی نپرس که ملت کیسه پول کنن آخرسر هم میبینی هیچیت نیست بلا سر خودت نیاری. تونستی تاپیک آخرم رو ببین لطفا 

والا نمیدونم

ولی شنیدم قرآن بخونی و متوسل شی به ائمه حل میشه

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

توسل کردم کمک نکردن

مگه میشه

حضرت زهرا و اولادشون اصلا وجود دارن که ما متوسل بشیم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

نشد دیگه چن ساله واسطشون کردم هر کی فکرشو بکنی حتی بارها زیارت رفتم کاری برام نکردن

من ایمان دارم کمک میکنن

من این راه رو رفتم ک میگم 

اون بختی که دعا نویس باز کنه بخت درستی نیس 

ولی وقتی خدا بخواد بختت باز بشه دیگ اون یه موهبت و نعمته 

من نمیدونم چطور توضیح بدم ولی مث من نباش

شاید بتونم یه قطره از مشکلاتم ک بعد باطل شدن دعا پیش دعانویس کردم رو بگم 

نمیتونی بفهمی و درک کنی چی کشیدم 

ایکاش از اول امیدم به خدا و حضرت زهرا بود