2777
2789
عنوان

کی از دعانویسی و فااال سردرمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 37 پست
سلام عزیزم حقیقتا من خودم نه ولی اطرافیانم زیاد دعا میگیرن و واقعا تاثیرشو تو زندگیم دیدم که چطور اد ...

خداردشکر ک شما اومدی 

منم این کارو انجام میدم

چن دوره ۲۱ روزه سوره الرحمن خوندین؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خداردشکر ک شما اومدی منم این کارو انجام میدمچن دوره ۲۱ روزه سوره الرحمن خوندین؟

قربون شما ❤️❤️

من حقیقتا برای مشکلم یک بار خوندم جواب داد خداروشکر ✨

یادمه گفتن بهم طلسمه تا نمیدونم چند میلیون هزینه نکنی درسته نمیشه زندگیت خراب میشه و فلان .

ولی شکر خدا آروم آروم اوضاع بهتر شد روز بیست و یکم که کلا احساس سبکی شدیدی داشتم و مشکلم رفع شد 🙏🏻🤍

انشالله مشکل شما هم به فضل خدا زود زود رفع بشه❤️🥰💗

ولی حواستون باشه ها . هر هفت یا چهارده باری که نیت کردین رو پشت هم بدون اینکه وقفه باشه یا با کسی حرف بزنین بخونین❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلی❤️❤️✨عجبا🥺🥺🥺 ... غصه نخورید انشالله که هیچی نمیشه توکلت به خدا باشه 🙃❤️مطمینم هیچی نمیتون ...

فدات 😘😘

ان شاالله

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

ممنون عزیزمنماز اای یومیه هم میخونین مرتب؟۲۱ روز الرحمن؟

قربون دلت قشنگم🤍✨

مدتی هست که بله قسمت شده نماز هامو مرتب میخونم چون حس خوبی بهم میده 

بله ،بیست و یک روز روزی هفت یا چهارده مرتبه بستگی به خودتون داره بخونین❤️ البته حالا هر کدوم رو که نیت کردین بی وقفه بخونین .بدون اینکه وسطش با دیگری صحبت کنین .ترجیحا تنها تنها بشین و با ایمان قلبی بخونین🥺🤍🤍✨