سلام مامانا دختر من ۴۵ روزشه خیلی شیر میخوره انقد که بالا میاره ،و گریه میکنه و جیغ می زنه وقتی بیدار همش می خواد بخوره ،اگرم بهش ندم هیچ جوره ساکت نمیشه همه بچه ها همینن من دیگه نمی دونم چکار کنم
این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
عزیزم وقتی گریه میکنه به شکم بخوابونش رو دستت بچرخونش تا باد معدش خالی بشه خوابش میبره یارمر بخوابونش بالش بزار زیرش سرشو به یه طرف بزار آروم آروم تو خونه بچرخونش من از همون اولم ایتکارو واسه دخترم میکردم واسه آروم شدن دل دردش.
دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=49014268]خب وقتی گریه می کرد چکار می کردید؟[/QUتو کریر میزاشتمشو تکونش میدادم راه میبردمش شکم ...
گلی جون بچت الان چند وقتشه؟
دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
خدا حفظش کنه برات دختر منم تازه رفته تو شش ماه جدیدا خیلی بد قلق شده فکر کنم به خاطر لثه هاشه