2777
2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست
خب وقتی گریه می کرد چکار می کردید؟

عزیزم وقتی گریه میکنه به شکم بخوابونش رو دستت بچرخونش تا باد معدش خالی بشه خوابش میبره یارمر بخوابونش بالش بزار زیرش سرشو به یه طرف بزار آروم آروم تو خونه بچرخونش من از همون اولم ایتکارو واسه دخترم میکردم واسه آروم شدن دل دردش.

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

عاروق بچه رو حتما بگیر حتی شده نیم ساعت طول بکشه

خودت هم رعایت غذایی بکن تا بچه نفخ نکنه

عزیزم من با کلی رعایت و در کنارش کولیک ایز بچه ارومی داشتم

برای سلامتی باباها، مامانها، نی نی هاشون، باباها و مامانهای منتظر، نی نی های تو راهی یه صلوات بفرستین  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=49014268]خب وقتی گریه می کرد چکار می کردید؟[/QUتو کریر میزاشتمشو تکونش میدادم راه میبردمش شکم ...

ممنون عجب دوره سختیه

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
[QUOTE=49014268]خب وقتی گریه می کرد چکار می کردید؟[/QUتو کریر میزاشتمشو تکونش میدادم راه میبردمش شکم ...

گلی جون بچت الان چند وقتشه؟

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
الان ۴ماه و ۲۰روزش عزیزم

خدا حفظش کنه برات دختر منم تازه رفته تو شش ماه جدیدا خیلی بد قلق شده فکر کنم به خاطر لثه هاشه

خدا حفظش کنه برات دختر منم تازه رفته تو شش ماه جدیدا خیلی بد قلق شده فکر کنم به خاطر لثه هاشه

قربونت عزیزم پسرمنم همینطور داره دندون درمیاره خیلی جیغ میکشه اصلا رو زمین بند نمیشه میگه فقط رام ببر

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

دخترشمام سالم باشه ان شالله گلم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
دخترشمام سالم باشه ان شالله گلم 

ممنون عزیزدلم همچنین

اره خداروشکر خیلی بهتره خوابشم منظمتر شده

خدا رو شکر یعنی باید حداقل دو ماه دیگه صبر کنم

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
خدا رو شکر یعنی باید حداقل دو ماه دیگه صبر کنم

اره ان شالله خوب میشه هرچند سخته