2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=49013538]سلام فکر کنم باید پیش دکتر مغز و اعصاب برید[/QUOTE دکتر خوب معرفی کنید

دکتر محمدرضا قینی مطبش تهران خیابان بهشتی فوق‌العاده هستند ایشون

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
شما خودتون مبتلا شده بودید رفتید پیش این دکتر؟؟؟

نه ولی یکی از نزدیکانمم چند سال مشکل صرع داشت فقط ایشون تشخیص دادن

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
سلام من از ۸هفتگی بارداریم تاالان ک ۲۳هفته ام درگیرشم😭😭کجاهستین شما؟من مشهدم

عزیزم میشه بگی الان وضعیتت چطوره ؟

شوهرم درگیرش شده خیلی اذیته 

میشه یه دکتر معرفی کنی؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
عزیزم میشه بگی الان وضعیتت چطوره ؟ شوهرم درگیرش شده خیلی اذیته  میشه یه دکتر معرفی کنی؟

من تقریبا خوب شدم ولی دوتا اشتباه کردم که بهتون میگم چون نمیخام کسی به دردم دچار بشه

اولین کاری ک میکنید فقط فیزیوتراپی خوب که دکتر خودش انجام بده من رفتم مراکز درمانی عمومی بخاطر هزینش لیزرو میداد میگف خودت بزار روی نقاط مثلا یه نقطه جای بینیم ک میزاشتم هم بینیم تکون میخورد هم چشمم منم ک نمیدونستم فک میکردم اینجوری بهتره و دوم اینک ورزشهایی که بهم گف انجام بدم مثلا غنچه کردن لبم همزمان چشمامم فشار میدادم که ببندم مشکل الان من اینه که دارم حرف میزنم یا میخندم غذا میخورم چشمم هم کوچیک و بسته میشه عضلاتم دچار حرکات اضافه شده.

برید یه دکتر اعصاب براشون هم دارو مینویسن هم فیزیوتراپی نگران نباشید خوب میشن ولی زمان میبره حتمااااا رعایت کنید باد به صورتشون نخوره حتی باد گرم کیسه اب گرم هم نزارید

من تقریبا خوب شدم ولی دوتا اشتباه کردم که بهتون میگم چون نمیخام کسی به دردم دچار بشه اولین کاری ک م ...

خیلی ممنون عزیز دلم از وقتی که گذاشتی حتما به توصیه هات عمل میکنم

انشالله به سلامتی زایمان کنی دوستم😘😘

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
عزیزم میشه بگی الان وضعیتت چطوره ؟ شوهرم درگیرش شده خیلی اذیته  میشه یه دکتر معرفی کنی؟

این بیماری رو فرض کنید سرماخوردگیه و حتما رعایت کنید ک صورتشون سرما نخوره مخصوصا بعد حمام اصلا بیرون نرن

خیلی ممنون عزیز دلم از وقتی که گذاشتی حتما به توصیه هات عمل میکنم انشالله به سلامتی زایمان کنی دوست ...

اگر مشهد هستین دکتر مطلق دکتر خوبی هستن.

ممنون عزیزم انشالله همسرتون بهتر بشن

راسی هرروز هم شما بهش بگید چقدررر خوب شدی روحیه خیلی مهمه تو روند درمان

اگر مشهد هستین دکتر مطلق دکتر خوبی هستن. ممنون عزیزم انشالله همسرتون بهتر بشن راسی هرروز هم شما به ...

بله مشهدم

خیلی ممنون عززیزم حتما

مرسی از راهنماییاهت😘😘