2777
2789
عنوان

متن عاشقانه برای روی کادوی زایمان

159 بازدید | 11 پست

بچه ها یه متن خوشگل و عاشقانه بگید که روی گلی که همسرم میاره بنویسه ..

زندگی رسم خوشایندی ست ..زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ .پرشی دارد اندازه عشق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین الآنم خوشحال شدم ..چون رفته سفارش داده برام درست کنن .اما خبر نداره ک میدونم

خب پس اجازه بده بقیه کاراشم خودش کنه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خدایا شکرت

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
یعنی خودت بگی این متنو بنویس روی دسته گل بیار برام؟خب چرا؟بعد خوشحالم میشی‌ واقعا؟

طرف سند بنامش خورده رفته محضر امضا زده بعد اون سندو شوهرش برده باکس گل کرده ،خانومه هم گذاشته استوری که واااااااای بی هبر سورپرایز شدم،آخه من قبلش امضا زدم که خبر نداشتی وسورپرایز شدی

..........

خانوما خواهش میکنم شادی کنید اصلا بریز بپاش کنید ولی به اشتراک نزارید تو چش نکنید لطفا بزارید زندگیا بدتر از اینی که هس نشه ،چشم وهم چشمیا داره بیداد میکنه داره میشه رسم ورسومات 

لطفا لایک نکید خانوما از لایک فراری ام ،میدونم خیلیا موافق حرفمن ولی گفتم اینجا جاشه که این حرفو بزنم،عزیزم قدمش خیرو مبارک باشه استارتر برا منم دعا کن

..........