لامصب اسپانیایی ها ما رو مسخره کرده بودند ... تو نظر سنجی برنامه هاشون گفته بودند چه وبه با ایران بی ...
ریز عمه کوچیکه ی اسپانیاس
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
از همین الان باید گفت چیزی از ارزش های ایران کم نمیشه.
پس جهنم اینه! هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم ! یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش.... آه! عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند . احتیاجی به سیخ نیست! حالا فهمیدم جهنم همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!
کیروش خودش صاب عزاس تو صف وایساده خرما از حلقش پایین نمیره
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
ما ک تو روزهای معمولی نمیتونیم با اینا بازی کنیم حداقل الان از نزدیک میبینیمشون😕😕😕
وووی عادل الان داره با فیگو گپ میزنه.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
هیچی دیگه... بهتره حرص نخوریم... و از بازی پرتغال و اسپانیا لذت ببریم!!!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
پس جهنم اینه! هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم ! یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش.... آه! عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند . احتیاجی به سیخ نیست! حالا فهمیدم جهنم همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!