2777
2789

بلاخره هر جام جهانی یه تیم باید باشه ملت و سرگرم کنه 

ای بیچاره ایران ای مظلوم ایران ای بیکس ایران

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ما ک تو روزهای معمولی نمیتونیم با اینا بازی کنیم حداقل الان از نزدیک میبینیمشون😕😕😕

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ژاپن تو بازیهای دوستانه میره با برزیل و تیمهای درجه یک بازی میکنه اونوقت الان تو گروه راحت میفته ما برعکسیم با تیمهای ضعیف بازی میکنیم و تو گروه سخت میفتیم😐

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
بچه ها به قول دوستان بياين مثبت فكر كنيم الان ما باعث خوشحالي مردم اسپانيا و پرتغال شديم😂

لامصب اسپانیایی ها ما رو مسخره کرده بودند ... تو نظر سنجی برنامه هاشون گفته بودند چه خوبه با ایران بیوفتیم! ما رو ریز دیده بودند!!!

خود آقای فردوسی پور دو هفته پیش برنامه نود گفت. من خودم شنیدم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ما ک تو روزهای معمولی نمیتونیم با اینا بازی کنیم حداقل الان از نزدیک میبینیمشون😕😕😕

😂😂😂😂😂میبریم چرا نبریم😲😲😲الکی😓😓😓😓

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
لامصب اسپانیایی ها ما رو مسخره کرده بودند ... تو نظر سنجی برنامه هاشون گفته بودند چه وبه با ایران بی ...

بزنه ببریم 😟

به نظرم گروه F آلمان مکزیک سوئد کره جنوبی گروه مرگه

بابا متخصصاش گفتند گروه ما گروه مرگه...

سوئد حرفی برای گفتن نداره...

کره هم همینطور...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ژاپن تو بازیهای دوستانه میره با برزیل و تیمهای درجه یک بازی میکنه اونوقت الان تو گروه راحت میفته ما ...

مام بازی دوستانه رفتیم با پاناما بازی کردیم😏😏😏😏😏هــــــه بشینین تا ببریم😐😐😐

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز