2777
2789
عنوان

خشکی چشم

79 بازدید | 25 پست

چند ماه اینجوریم نمی‌دونم چرا خوب نمیشم ، دکترم رفتم فقط اشک مصنوعی داد با عینک دیگه خیلی دارم کلافه میشم اونایی ک تجربشو داشتین چند مدت طول کشید تا خوب شذین؟ چجوری😭😭😭😭😭

چند وقته قطره استفاده میکنی،نباید زیاد پای سیستم باشی با اینکه عینک میزنی،حداقل بین کارت باید نیم ساعت به چشمات استراحت بدی منم یه مدت اینجوری بودم سر یه پروژه کاری یکسره پای سیستم بودم تا اینکه چشمام خشک شد

اگر دیر میخوابی یا خیلی سرت تو گوشی و تی وی و اینچیزاست 

تا رعایت نکنی خوب نمیشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم و تاابد هست دکترم گفته از فطره زیاد استفاده نکن پیزی سختت میشه.

من بیشتر بخاطرابنکه شبها چشمام کامل بستهدنمیشه خشکی چشم دارم علت شما چیه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چند وقته قطره استفاده میکنی،نباید زیاد پای سیستم باشی با اینکه عینک میزنی،حداقل بین کارت باید نیم سا ...

تقریبا دوماهو نیم 

البته همیشه استفاده نمیکنم ، گوشیم دستم نمیگیرم این مدت 

چجوری خوب شدی؟

بخاطر کار با گوشیه

اره ب من گفت کار با گوشی وکامپیوتر عینک دودی بزن ازمن شدیده لکه قرمز میاره چشمم یکیش ی کوچولو مونده بابد لیزر کنم ببرم ک میترسم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!