2777
2789
عنوان

از زندگی کردن و زنده بودن بیزارم

767 بازدید | 52 پست

دوست ندارم زنده باشم چرا باید زندکی کنبم درحالی که ازمون اجازه گرفته نشده شاید من دلم ممنمخواست به این دنیا بیام

خب حالا که به زور وارد این دنیا شدیم حداقل اجازه میدادن هرگی دلش نمخواد دکمه پایانو بزنه و تمام 

خب من دلم نمخواست به این دنیا بیام و زندگی کنم بابد کیو ببینم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم، کاش حداقل عین خارجیا بودیم میتونستیم اگه این زندگیو نخوایم بریم اقدام کنیم که بدون درد به زندگیمون پایان بدیم و این کارم قانونی بود،  واقعا خیلیامون فقط نفس میکشیم چ زندگی🥲

در اون دنیا شما میخواستی ک به این دنیا بیای عزیزمبعضی اوقات افسردگی به آدم قالب میشه ولی ان شالله حا ...

والا من یادم نمیاد کسی چیزی  ازم پرسیده بلشه اینا همش مزخرف

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

منم از بچگی تا همین الان زندگیم پر از بدبختی و سختی و مشکل بوده ولی چاره چیه باید زندگی کنیم تا تموم بشه خودکشی نمیشه کرد چون هم اون دنیا میریم جهنم هم خانوادمون این دنیا داغون میشن 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

منم همین جوری ام اصلا لذت نمیبرم به خدا تک تک روزام الکی وآبکی هست همش داره بی هدف میگذره کلی هم مشکل دارم لعنت به این دنیای مضخرف وپراز غم

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

منم این فکرو میکردم ولی قضیه وقتی دارک میشه که بفهمی روح خودت خواسته بیای این زندگی رو انتخاب کرده

والا ما تخواستیم، ننه بابامون بلدنبودن جلوگیری کنن ده تا ده تا اوردن،  این اعتقاد شخصی شماس

منم این فکرو میکردم ولی قضیه وقتی دارک میشه که بفهمی روح خودت خواسته بیای این زندگی رو انتخاب کرده

نه این حقیقت نداره گی دلش زندگی پر از غم وغصه میخواسته؟ ببخشید روح من یکی غلط کرده که همچین چیزی ومیخواسته 🤦‍♀️😥

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792